majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 سلام من یه قالب نوشتم که آجاکسی منوش و عکسای صفحه اصلی شم آجاکسی مشکلی نداره ولی وقتی میخوام یه پلاگین اسلایدر نصب کنم تو صفحه ی دیگه این پلاگین اجرا نمیشه فقط شورت کدش تو صفحه اصلی اجرا میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 درود و خوش اومدید احتمالا تداخل جی کوثری وجود داره دقیق چک کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 تا اونجایی که بلد بودم چک کردم تداخل نداشت میشه کامل توضیح بدین چیا رو باید چک کنم لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 آدرس آنلاین دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 نه localhost ??? از کدوم اسلایدر استفاده می کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 بله فرقی نداره چه افزونه ای باشه من میخوام فقط گالری عکس همراه با اسلایدر باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 بله فرقی نداره چه افزونه ای باشه من میخوام فقط گالری عکس همراه با اسلایدر باشه لطفا اینرو یه تست کنید بر حسب دسته بندی خاص هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 لطفا اینرو یه تست کنید بر حسب دسته بندی خاص هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من نمی خوام برای صفحات اضافی (singel) درست کنم می خوام پلاگین یه شرط کد بده توی قال قرار بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 لطفا اینرو یه تست کنید بر حسب دسته بندی خاص هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من نمی خوام برای صفحات اضافی (singel) درست کنم می خوام پلاگین یه شرط کد بده توی قال قرار بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 آدرس آنلاین دارید؟ من نمی خوام برای صفحات اضافی (singel) درست کنم می خوام پلاگین یه شرط کد بده توی قال قرار بدم الان پلاگینی که دارم این کد داده <?php wd_slider(1); ?> توی صفحه اصلی که میزارم مشکلی نداره توی صفحه های دیگه نمیاره eek لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 الان پلاگینی که دارماین کد داده <?php wd_slider(1); ?> توی صفحه اصلی که میزارم مشکلی نداره توی صفحه های دیگه نمیاره eek دوست عزیز شما در هر جای قالب که دوست دارید استفاده کد رو باید در همون بخش هم بزارید کد رو همشون شورت کاد رو میدن عزیز و میتونید همه جا استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 دوست عزیز شما در هر جای قالب که دوست دارید استفاده کد رو باید در همون بخش هم بزارید کد رو مشکلم همینه دیگه فقط تو صفحه اول کد میخونه تو صفحه های دیگه نمیخونه <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery-1.12.0.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/menu.js"></script> من کد های js اینجور فراخونی کردم تو صفحه اول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 یه صفحه خارجی دارم توی اون صفحه خارجی توابع وردپرس فرا خونی شده فقط مشکلش با آجاکس !!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 مشکلم همینه دیگه فقط تو صفحه اول کد میخونه تو صفحه های دیگه نمیخونه <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery-1.12.0.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/menu.js"></script> من کد های js اینجور فراخونی کردم تو صفحه اول مشکل خاصی در فراخوانی کد شما نمی بینم - اینرو تست کنید <script type="text/javascript" src='./theme/frontend/default/style/default/jscript/YOUR-FILE.js'></script> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 فایلای js خونده شده مشکل از فرا خونی نیست فقط توصفحهی خارجی با کد های آجاکس مشکل دارهdizzy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 دوست عزیز باید لااقل یه صفحه انلاین باشه تا راحت تشخیص داده شه مووضوع @laruz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid123456majid 4 ارسال شده در بهمن 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 بازم منون از وقتی که گذاشتین تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که بیخیال آجاکس منو بشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 عزیز برای تست کامل و صحت لینکا اونا رو به صورت کامل لینک گذاری و در تگ head قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.