هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 سلام دوستان بیست عضو بیست اسکرپیت من به دنبال پوسته ای با لینک لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هستم و متاسفانه در سایت های نال پوسته ای که میشناختم پیداش نکردم. ممنون میشم در مراجعی که میشناسید سرچی بزنید و اگر تونستید لینک دانلود نسخه نال شده اش رو در اختیارم بگذارید باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 منم خیلی دنبالش بودم به دلیل مشابهت اسمی که داره زیاد نتایج خوبی به دست نمیاد. تو انواتو نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 اینه ؟ چون دموی بالالی واسه من باز نشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 اینه ؟ چون دموی بالالی واسه من باز نشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نه. makery که قالب سایت منه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 نه. makery که قالب سایت منه آخه دموی بالای واسه من باز نشدش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 آخه دموی بالای واسه من باز نشدش با همون چیزی که میرید فیسبوک، باز کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 با همون چیزی که میرید فیسبوک، باز کنید به به ! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 با همون چیزی که میرید فیسبوک، باز کنید نه بابا فیلترنیست... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 @voltag 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 نه بابا فیلترنیست... می دونم ولی گفتم بعضی وقتا سرورا آی پی های خاص رو بن می کنن برای همین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 @voltag @voltag عزیز دیروز به من گفتن قالب بهینه شده تم فارست رو داره اما هیچ خبری نشد... سرشون خیلی شلوغه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 @voltag عزیز دیروز به من گفتن قالب بهینه شده تم فارست رو داره اما هیچ خبری نشد... سرشون خیلی شلوغه... بله مشغول انجام پروژه هایی هستند تامل کنید پاسختون رو میدن 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 19، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 درود ماشالله چت روم !! به جناب ستوده اطلاع داده شد آنلاین بشن بصورت گفتگو با شما در ارتباط خواهند بود! موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 لینکش تو تم فارست رو میدی 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 لینکش تو تم فارست رو میدی باتشکر ببخشید در اوج گاری مزاحمتون شدم. محصول کریتیو هستش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این هم لینک اصلی محصول به همراه مشخصات فروشنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 هم چنان به دنبال نسخه کمتر دستکاری شده marketplace هستم. لینک مرجع فروش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این پوسته رو برای راه اندازی یه مارکت به انگلیسی نیاز دارم. اگر نسخه فارسی نشده اش رو سراغ دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید میگن نسخه فارسی فریش تم تمام کدهای سی اس اس دستکاری شده و از پشتیبانی نسخه انگلیسی رو خواستم ولی اصلا جواب ندادن امیدم به اعضای این انجمن هستش و بس... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 دوستان من اخرین نسخش بصورت بسته نصبی دارم . خواستید خصوصی در خدمتم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haskey 19 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اگه مناسبه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اگه مناسبه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این هم پوسته خوبیه اما به محبوبت و کارایی Marketplace نیست و اگر نسخه تقریبا دستکاری نشده Marketplace گیرم نیاد دیگه مجبورم از همین پوسته ها استفاده کنم باز هم سپاس از راهنماییتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اطلاعات هاست رو بفرستید ک بسته نصبی قالب مارکت پلیس رو براتون نصب کنم . 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اطلاعات هاست رو بفرستید ک بسته نصبی قالب مارکت پلیس رو براتون نصب کنم . اگر لینک دانلود بسته نصبی رو در اختیارم قرار بدهید خیلی بهتره و کار شما هم کمتر میشه... چه اتوماتیک باشه و چه دستی برام فرقی نداره و از پسش بر میام فقط این نکته رو دوباره ذکر کنم که هدفم راه اندازی یک مارکت انگلیسی زبان هستش. منبع شما برای این پوسته مطمئن هستش؟ نسخه های قبل از 1.3.1 مشکل css زیادی داشتند. نسخه ای که دارید چنده؟ لینک نسخه تقریبا سالم 1.2.7 رو دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اخرین نسخش ک 1.3.2 هست کاملا فارسی و راستچین بصورت بسته نصبی و همانند دمو ها . خریداری شده از سایت تمز فا ... تو اصل بودنش شکی نیست . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اخرین نسخش ک 1.3.2 هست کاملا فارسی و راستچین بصورت بسته نصبی و همانند دمو ها . خریداری شده از سایت تمز فا ... تو اصل بودنش شکی نیست . ممنون میشم اگر لینک دانلودش رو در اختیارم بگذارید... امیدوارم موقع فارسی سازی زیاد کدهای استایل رو تغییر نداده باشند و به استایل انگلیسیش صدمه وارد نشده باشه بی صبرانه منتظر لینک دانلود هستم باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 خصوصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 دوستان عزیز همچنان به دنبال این پوسته هستم... ترجیحا نسخه انگلیسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده