YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1394 با سلام من فایل فارسی سازی زنفرو رو دان کردم چجوری باید روی سایتم اعمال کنم؟؟؟فایل هارو کجا آپلود کنم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1394 خیلی ممنون حل شد اگه بازم مشکلی بود سر میزنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1394 خیلی ممنون حل شد اگه بازم مشکلی بود سر میزنم. جهت اینکه دیگران دوستان هم اگر به این مشکل برخوردند بگم که اینطوری رفع کنن ابتدا به بخش مدیریت زنفورو وارد شوید سپس به بخش language/import a language و یا به این لینک admin.php?languages/import بروید و فایل language-Persian.xml را از روی رایانه خود فراخوانی کنید و کلید import را فشار دهید سیستم بقیه مراحل را انجام میدهد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1394 با تشکر این هم آموزش ویدئویی جهت تکمیل تاپیک لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق و پایدار باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.