ashkanan 5 ارسال شده در بهمن 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 ویژگی اصلی گوشیهای هوشمند ایجاد امکان استفاده از برنامههای کاربردی است و گوشی هوشمند بدون استفاده از این برنامهها تفاوت چندانی با گوشی معمولی ندارد. اندروید مارکت (بازار اندروید) محلی برای دانلود برنامههای اندرویدی است که بهطور ویژه به کاربران فارسیزبان سرویسدهی میکند از طریق آن قابل دسترسی هستند..بازار فرصت مناسبی است برای توسعهدهندگان تا به بازار رو به رشد تلفنهای هوشمند قدم بگذارند و کسب درآمد کنند. هماکنون توسعهدهندگان برنامههای اندرویدی میتوانند با استفاده از پنل مخصوص توسعهدهندگان بازار، بهآسانی برنامههای خود را منتشر، بهروزرسانی و مدیریت کنند. امکانات مدیریت: سیستم درج اطلاعیه سیستم درج اپلیکشن مدیریت اپلیکشن ها مدیریت کاربران مدیریت پرداخت ها مدیریت پوستر ها مدیریت تبلیغات ها سیستم پشتیبانی و تیکت امکانات کاربر: درج اپلیکیشن مدیریت اپلیکیشن ها ثبت برنامه پولی پرداخت درون برنامه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 سلام چن روز پیش همین مورد رو 20 تومن واسه فروش گزاشته باشن تو تالار ؟؟! جریانش چیه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 سلام چن روز پیش همین مورد رو 20 تومن واسه فروش گزاشته باشن تو تالار ؟؟! جریانش چیه ؟؟؟ والا با وردپرس یا جوملا خیلی بهترش رو میشه بالا اورد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 والا با وردپرس یا جوملا خیلی بهترش رو میشه بالا اورد درسته بله ! ولی چرا اینطور و به این قیمت ها . . . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 درسته بله ! ولی چرا اینطور و به این قیمت ها . . . نمیدونم والا شما کافه بازار رو هم نگاه بکن بیس و پایه اش وردپرسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 نمیدونم والاشما کافه بازار رو هم نگاه بکن بیس و پایه اش وردپرسه درسته عزیز دنیای مجازی و به اصلاح مارکت متاسفانه اینطوریه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 درسته عزیز دنیای مجازی و به اصلاح مارکت متاسفانه اینطوریه چی بگم؟ یه کم خلاقیت میخواد برا راه اندازیش . حتی پوسته مارکت اندروید رو هم من تو بیست اسکریپت دانلود کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 چی بگم؟یه کم خلاقیت میخواد برا راه اندازیش . حتی پوسته مارکت اندروید رو هم من تو بیست اسکریپت دانلود کردم بله مارکت اندروئید و .. هم در خود بیست اسکریپت هست با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده