roozbehzi 0 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 سلام من این افزونه رو دارم ورژن های مختلف با سازنده های مختلف رو تست کردم حتی این ورژن که سایت بیست اسکریپت قرار داده ، با همشون یه مشکل مشترک دارم وقتی فیلدی رو میزام رو حالتی که به کاربر امکان بده با تیک زدن چک باکس تعیین کنه که محتویات اون فیلد برای عموم نمایش داده بشه یا نه ؟ اون چک باکس رو دوبار نمایش میده توی وبسایتم قسمت ورود به حساب کاربری می تونید ببینید مشکل رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی اگر راه حلی بلده بهم بگه ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 درود منظورتون تو ادرس ایمیل که 2 تا چک باکس هس رو میگید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roozbehzi 0 ارسال شده در بهمن 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 درود منظورتون تو ادرس ایمیل که 2 تا چک باکس هس رو میگید ؟ اره دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده