رفتن به مطلب

خداحافظی موقت

Mohsen_Nirouzad

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان،

ببخشید یک مدت کوتاهی درگیر امتحانات و درس و اینا هستم و جدیدا حس میکنم یه ذره داره بهشون لطمه میخوره،

تصمیم گرفتم بشینم و خوب بخونم تا این ایام رو رد کنم،

همچنین هر فرصتی به دست میارم یا در حال افزایش علم برنامه نویسی PHP ام هستم و یا دارم روی اسکریپت RedUP کار میکنم،

تصمیم دارم به اندازه حدود یک هفته فعلا با انجمن خداحافظی کنم و بعد دوباره شروع میکنم به فعالیت شدید مثل روز های اولیه عضویتم،

امیدوارم با پیشرفت اسکریپت RedUP و جهانی شده=ن اون، بتونم کمکی به بیست اسکریپت کنم و شاید مخاطبانش رو حتی زیاد تر کنیم،

به هر حال قابلیت های عالی و ویژه و نو ای براش در نظر گرفتم،

فعلا کناره گیری کوتاه مدتم 100 درصد به نفع انجمن هست چون فعالیت این مدتم هم زیاد دور از فلسفه این انجمن نیست،

خوب فعلا حرف دیگه ای ندارم، تا درودی دیگر بدرود!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:|

من می ترسم درسام به بودنم تو انجمن لطمه بزنن، درس نمی خونم ایشون (crazy)

برو به سلامت

زود برگرد. می خوام زیر اسکریپتت اسم من بخورهnerd

لینک به دیدگاه

سلام دوستان،

ببخشید یک مدت کوتاهی درگیر امتحانات و درس و اینا هستم و جدیدا حس میکنم یه ذره داره بهشون لطمه میخوره،

تصمیم گرفتم بشینم و خوب بخونم تا این ایام رو رد کنم،

همچنین هر فرصتی به دست میارم یا در حال افزایش علم برنامه نویسی PHP ام هستم و یا دارم روی اسکریپت RedUP کار میکنم،

تصمیم دارم به اندازه حدود یک هفته فعلا با انجمن خداحافظی کنم و بعد دوباره شروع میکنم به فعالیت شدید مثل روز های اولیه عضویتم،

امیدوارم با پیشرفت اسکریپت RedUP و جهانی شده=ن اون، بتونم کمکی به بیست اسکریپت کنم و شاید مخاطبانش رو حتی زیاد تر کنیم،

به هر حال قابلیت های عالی و ویژه و نو ای براش در نظر گرفتم،

فعلا کناره گیری کوتاه مدتم 100 درصد به نفع انجمن هست چون فعالیت این مدتم هم زیاد دور از فلسفه این انجمن نیست،

خوب فعلا حرف دیگه ای ندارم، تا درودی دیگر بدرود!

• آقا محسن هر جائی هستید موفق و پیروز باشید عزیز و به امید موفقیت شما عزیز در هر دوره از کارهاتون

• خوش و خرم باشید

لینک به دیدگاه

درود

آرزوی ما پیشرفت و سربلندی تمامی دوستان بیست اسکریپتی هستش ! انشالله که هرگامی برمیدارید براتون نتایج مثبت و مناسبی داشته باشه!

موفق و پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

فکر کردم میگی تا یه سال دیگه نمیام

یک هفته رفتن خدافظی نمیخواد که پسر خوب teeth

ولی برو بخون که همون درس که واست میمونه برو موفق باشی

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...