Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 سلام دوستان، ببخشید یک مدت کوتاهی درگیر امتحانات و درس و اینا هستم و جدیدا حس میکنم یه ذره داره بهشون لطمه میخوره، تصمیم گرفتم بشینم و خوب بخونم تا این ایام رو رد کنم، همچنین هر فرصتی به دست میارم یا در حال افزایش علم برنامه نویسی PHP ام هستم و یا دارم روی اسکریپت RedUP کار میکنم، تصمیم دارم به اندازه حدود یک هفته فعلا با انجمن خداحافظی کنم و بعد دوباره شروع میکنم به فعالیت شدید مثل روز های اولیه عضویتم، امیدوارم با پیشرفت اسکریپت RedUP و جهانی شده=ن اون، بتونم کمکی به بیست اسکریپت کنم و شاید مخاطبانش رو حتی زیاد تر کنیم، به هر حال قابلیت های عالی و ویژه و نو ای براش در نظر گرفتم، فعلا کناره گیری کوتاه مدتم 100 درصد به نفع انجمن هست چون فعالیت این مدتم هم زیاد دور از فلسفه این انجمن نیست، خوب فعلا حرف دیگه ای ندارم، تا درودی دیگر بدرود! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 من می ترسم درسام به بودنم تو انجمن لطمه بزنن، درس نمی خونم ایشون (crazy) برو به سلامت زود برگرد. می خوام زیر اسکریپتت اسم من بخورهnerd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 سلام دوستان،ببخشید یک مدت کوتاهی درگیر امتحانات و درس و اینا هستم و جدیدا حس میکنم یه ذره داره بهشون لطمه میخوره، تصمیم گرفتم بشینم و خوب بخونم تا این ایام رو رد کنم، همچنین هر فرصتی به دست میارم یا در حال افزایش علم برنامه نویسی PHP ام هستم و یا دارم روی اسکریپت RedUP کار میکنم، تصمیم دارم به اندازه حدود یک هفته فعلا با انجمن خداحافظی کنم و بعد دوباره شروع میکنم به فعالیت شدید مثل روز های اولیه عضویتم، امیدوارم با پیشرفت اسکریپت RedUP و جهانی شده=ن اون، بتونم کمکی به بیست اسکریپت کنم و شاید مخاطبانش رو حتی زیاد تر کنیم، به هر حال قابلیت های عالی و ویژه و نو ای براش در نظر گرفتم، فعلا کناره گیری کوتاه مدتم 100 درصد به نفع انجمن هست چون فعالیت این مدتم هم زیاد دور از فلسفه این انجمن نیست، خوب فعلا حرف دیگه ای ندارم، تا درودی دیگر بدرود! آقا محسن هر جائی هستید موفق و پیروز باشید عزیز و به امید موفقیت شما عزیز در هر دوره از کارهاتون خوش و خرم باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 درود آرزوی ما پیشرفت و سربلندی تمامی دوستان بیست اسکریپتی هستش ! انشالله که هرگامی برمیدارید براتون نتایج مثبت و مناسبی داشته باشه! موفق و پاینده باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 فکر کردم میگی تا یه سال دیگه نمیام یک هفته رفتن خدافظی نمیخواد که پسر خوب teeth ولی برو بخون که همون درس که واست میمونه برو موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.