Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 سلام دوستان یکی از قابلیت های بسیار عالی وردپرس بروزرسانی سریع نسخه های موجود هستش!! پشتیبانی عالی این سیستم یکی از دلایل جذب طرفداران بسیار هستش!! در این نسخه از وردپرس 17 مشکل امنیتی و غیر امنیتی موجود در نسخه 4.4.1 برطرف شده!! لیست باگ های برطرف شده در نسخه 4.4.2 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین وردپرس پارسی اینبار بسیار سریع عمل کرده و بروزرسانی نسخه فارسی رو سریعا منتشر کرده!! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 جالبه. این همه حفره امنیتی ولی بازم قوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 سلام من امروز اپدیت کردم عالی بود . نسبت به 4.4.1 که دیر تر ترجمه براش اومد این ورژن سریع براش ترجمه اومد . توصیه میکنم اپدیت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 وردپرس چون کاربرای زیادی داره یه جورایی برای پابرجا موندنش مجبوره سریع آپدیت بده تا طرفداراش رو از دست نده!! ترجمش مربوط به همون نسخه قبلیه به خاطر همین سریع اومده فقط تغییرات کد نویسی انجام شده !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 راستی ووکامرس هم از نینجا به دلفین تبدیل شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 بله تبریک باید بگیم به شما که یکی از استفاده کننده های اصلیش هستید!! در نسخه جدید چون سرعت و کارایی افزایش پیدا کرده نماد دلفین که نماد سرعت هستش استفاده شده!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.