AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 سلام و وقت بخیر برچسب ها در وردپرس نقش بسیاری دارند و بطوری که بازدید از پیج شما بیشتر زیر نظر برچسب ها صورت میگیرد اگه شمام میخوائید برچسب های خودتون رو در صفحه ای مجزا و زیبا داشه باشید با ما همراه باشید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای اینکار برید به برگه ها — > ایجاد برگه جدید — > از سمت راست چپ زیر قسمت انتشار قالب را tags قرار دهین سپس در پوشه قالب خود یک فایل به نام tags.php بسازید و کد فوق رو در اون قرار بدید <?php/* Template Name: Tags */?><?php wp_tag_cloud('number=0'); ?> 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadkia 19 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 واقعا تاثیر داره ؟ من ساختم ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 واقعا تاثیر داره ؟من ساختم ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه ؟ درود بله تاثیر داره دوست خوب چون محتویات سایت ها از تگ ها و نقشه ی سایت مورد بررسی توسط ربات ها قرار میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
foumanvilla 1 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 خوب حالا تو اون برگه چی بنویسیم؟ فقط کلمه کلیدی پشت سر هم؟ بی معنیم بود بود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 تاپیک خوبیه ولی من شخصا اگه به سایت بی خودی که بر چسب بی خود زده وارد شم جز فش چیزی نثار یارو نمی کنم.nerd 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 خوب حالا تو اون برگه چی بنویسیم؟ فقط کلمه کلیدی پشت سر هم؟ بی معنیم بود بود؟ هر چیزی که دوس دارید بنویسید ولی بهتره tags بنویسید از پست بالا پیش برید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده