YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 با سلام چرا من هر وقت یک قالب روی اسکریپت whmcs نصب میکنم قالب بالا نمیاد. از این راه میرم قالبو روی هاست تو پوشه تمپلیت آپلود میکنم بعد از پنل مدیریت وی اچ ام اسم تب ستاب میرم جنرال بعد قالبو انتخاب میکنم اما قالب خرابه مثلا الان سایتمو نگاه کنید.. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کمک لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 درود چه قالبی رو نصب فرمودین!!؟ پوشه رو بدرستی آپلود میکنید!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 قالب ها را از سایت خودتون دانلود میکنم. تو ی پوشه templates آپلود میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 لینک قالب رو ارائه بفرمائید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 این نسخه رو آپلود و تست کنید! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 آقا هر قالبی میریزم همین جوری میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 با قالب اصلی مشکلی نداره!!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 احتمالا با htaccess. درگیری داشته باشه! دسترسی ارسال کنید تا بررسی بشه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 تو پ.خ فرستادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1394 مشکل برطرف شد! جزئیات مشکل رفع شده برای شما ارسال شد! موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.