mbm159 116 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 سلام وقت بخیر میخوام یه سایت تخفیف گروهی مثل نت برگ درست کنم خواستم بدونم میشه توی وکامرس دو نوع دسته بندی تعریف کرد یکی بر اساس شهر ها یکی هم بر اساس محصولات ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 درود اگر بر پایه وردپرس و تابع های اون درست کردید راحت دتر میشه در کامروس درستش کرد اگر برپایه ی زبان دیگری هس که باید قید کنید چک شه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 سلام ممنون آره من با وردپرس توی لوکال تکمیلش کردم فقط خواستم بدونم میشه مثلا اول بزنیم شهرستان فلان بعد محصولات توی اون شهرستان بیاد هم محصولات توی کل ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 فک کنم یه افزونه باشه دیدم تو 20 اسکریپت بگرد پیداش میکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 سلام ممنون آره من با وردپرس توی لوکال تکمیلش کردم فقط خواستم بدونم میشه مثلا اول بزنیم شهرستان فلان بعد محصولات توی اون شهرستان بیاد هم محصولات توی کل ایران بله با وردپرس شدنی هست و مشکل خواصی نداره با وکامرس میشه درستش کرد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 درود افزونه مذکور جهت انجام این هدف با ووکامرس! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 اره همین افزونه بود کاراییش خوبه ازش استفاده کن حتما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 ممنونم از شما دوستان خودشه الان نصب کردم مشکل نداره امیدوارم سالم و سر حال باشید راجع به دسته بندی هم گرفتم چی کار کنم باید یه دسته مادر به اسم شهر ها درست کنم بعد محصولات توی اون شهرو یه قسمت هم توی فروشگاه بزارم برای کلیه محصولات . بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 پیشنهاد میکنم از افزونه های رایگان filter by tag استفاده کنید... با این مدل افزونه ها انواع فیلدها رو دارید و تگ های مختلف رو با هم دسته بندی میکنید تا به صورت منوی کشویی یا رادیویی باشند یا حتی حالت چند انتخابی مشابه بخش جستجوی دیجی کالا البته با خصیصه های ووکامرس هم خیلی خوب میشه فیلترهای ارتباطی ساخت مثلا بین شهر و قیمت حالت and باشه و بین چندین دسته حالت or رو پیاده کرد اما در کل یه اسکریپت اختصاصی بر اساس فریم ورک .net یه چیز دیگه است... 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 بازم ممنونم از افزونه پیشنهادی شما استفاده میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده