• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Mohsen_Nirouzad

اختصاصی
اسکریپت آپلود از آدرس ( نوشته خودم )

47 ارسال در این موضوع قرار دارد

 

نسخه نهایی منتشر شد.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

تبریک! فقط من بازم کردم

5bec-as.png

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با گوشی هم بد میاد

a611-as.png

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

نسخه نهایی منتشر شد.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

 

 

 

  • تشکر آقا محسن در نسخه ی دوم چه جیزایی اضافه شده ؟ یا فقط مشکلاتش رفع شده

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تبریک! فقط من بازم کردم

5bec-as.png

 

احتمالا ارتباط اینترنتی شما در حین امتحان قطع بوده.

بنده چند بار امتحانش کردم، دموی آنلاین رو هم ببینید

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با گوشی هم بد میاد

a611-as.png

 

اتفاقا به نظر من خیلی زیبا در گوشی اجرا میشه!

میشه واکنش گرایی رو مشاهده کرد!

 

 

  • تشکر آقا محسن در نسخه ی دوم چه جیزایی اضافه شده ؟ یا فقط مشکلاتش رفع شده

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

فقط مشکلاتش حل شده. این نسخه stable و بدون باگ هست. در آینده اگر شد بازم بهش اضافه میکنم و دمو میدم.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احتمالا ارتباط اینترنتی شما در حین امتحان قطع بوده.

بنده چند بار امتحانش کردم، دموی آنلاین رو هم ببینید

اون درست شد

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اتفاقا به نظر من خیلی زیبا در گوشی اجرا میشه!

میشه واکنش گرایی رو مشاهده کرد!

 

فقط مشکلاتش حل شده. این نسخه stable و بدون باگ هست. در آینده اگر شد بازم بهش اضافه میکنم و دمو میدم.

از اون نظر نه. دکمه ها میرن زیر :|

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
از اون نظر نه. دکمه ها میرن زیر :|

باید اینطوری باشه!

صفحه گوشی کوچیکه و اگر دکمه ها کنار هم بیان دقت انتخاب کم میشه.

این از ویژگی های بوتستریپ هست.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
باید اینطوری باشه!

صفحه گوشی کوچیکه و اگر دکمه ها کنار هم بیان دقت انتخاب کم میشه.

این از ویژگی های بوتستریپ هست.

کارتون قشنگه اما یه سری نکات رعایت نشده.

1- فوتر حالت fixed داره برای موبایل.

2- بوت استراپتون رو تغییر ندادین! این نوع طراحیا غیر ایرانین و باید سفارشی شن.

در کل خیلی عالیه کارتون. تبریک می گم

 

8046-as.png

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارتون قشنگه اما یه سری نکات رعایت نشده.

1- فوتر حالت fixed داره برای موبایل.

2- بوت استراپتون رو تغییر ندادین! این نوع طراحیا غیر ایرانین و باید سفارشی شن.

در کل خیلی عالیه کارتون. تبریک می گم

 

8046-as.png

با تشکر از لطفتون

بله تازه متوجه شدم مشکل navbar چی هست، باعث میشه که محتوای صفحه دیده نشه چونکه fixed هست. احتمالا بعدا با استفاده از media query ها برای موبایل فایل css رو تغییر میدم.

فونت ها رو هم با مدیا کوئری تغییر خواهم داد.

بوتسترپ رو تغییر بدم؟ خوب این طراخی برای سایت های انگلیسی زبان انجام شده. اما قرار شد در نسخه ۱.۲ فارسی رو هم اضافه کنم. حتما در نسخه ۱.۲ برای فارسی بیش تر شخصی سازی میکنم.

با تشکر از شما

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با تشکر از لطفتون

بله تازه متوجه شدم مشکل navbar چی هست، باعث میشه که محتوای صفحه دیده نشه چونکه fixed هست. احتمالا بعدا با استفاده از media query ها برای موبایل فایل css رو تغییر میدم.

فونت ها رو هم با مدیا کوئری تغییر خواهم داد.

بوتسترپ رو تغییر بدم؟ خوب این طراخی برای سایت های انگلیسی زبان انجام شده. اما قرار شد در نسخه ۱.۲ فارسی رو هم اضافه کنم. حتما در نسخه ۱.۲ برای فارسی بیش تر شخصی سازی میکنم.

با تشکر از شما

اگه زیاد گیر می دم به بزرگی خودتون ببخشید. می خوام طرحتون بی نقص باشه. ( الکی مثلا من خیلی کارام بی نقصن ) منتظر نسخه جدیدش هستمnerd

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگه زیاد گیر می دم به بزرگی خودتون ببخشید. می خوام طرحتون بی نقص باشه. ( الکی مثلا من خیلی کارام بی نقصن ) منتظر نسخه جدیدش هستمnerd

متوجه شدم که نیتتون خیره،

و واقعا و بدون هیچگونه اغراقی میگم که تونستید با راهنمایی هاتون بنده رو در ساخت اسکریپتی بهتر کمک کنید.

انشالله اسکریپت RedUP با یاری شما و دوستان گل ۲۰ اسکریپت ممکنه چیزی در حد کلیفا بشه.

این اسکریپت هم یک قسمت از پروژه اصلی redup بود که به عنوان redufl انتشارش دادم ( redup پروژه اسکریپت اپلود سنتری است که در حال کدنویسی ان هستم )

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید

من از اسکریپت استفاده کردم

ولی دو تا مشکل

یکی این که در لاین 19 اخطار میده

Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/u562447794/public_html/url/index.php on line 19

دوم اینکه وقتی میگه :

Upload Successful! The file "ye chizi masalan" has been successfully uploaded on the server.

بعد کجا میره؟

من چطوری ازش استفاده کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام خسته نباشید

من از اسکریپت استفاده کردم

ولی دو تا مشکل

یکی این که در لاین 19 اخطار میده

Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/u562447794/public_html/url/index.php on line 19

دوم اینکه وقتی میگه :

Upload Successful! The file "ye chizi masalan" has been successfully uploaded on the server.

بعد کجا میره؟

من چطوری ازش استفاده کنم؟

مشکل ارور اول از اینه که سرورتون تابع set_time_limit() رو پشتیبانی نمیکنه، تو فایل inddex.php خط 19 رو پاک کنید.

وقتی آپلود میشه فایل، توی پوشه اصلی میره ( کنار index.php )

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه جدید را دریافت کنید!

تغییرات این نسخه:

 

  1. کاهش حجم اسکریپت
  2. خارجی سازی استایل ها
  3. بهبود کد های PHP و پیشرفته کردن تابع کپی کننده
  4. بهبود کدنویسی

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • درود
  • کارایی این اسکریپت چیزی شبیه رپید لیپ هست درسته؟
  • آیا توی هاست دانلود هم قابل استفاده هست؟
  • چه پسوند فایل هایی رو میشه با این اسکریپت به هاست اورد؟
  • apk اندروید رو من امتحان کردم نشد
  • من ریختمش توی یکی از پوشه هام و ادرسش رو زدم و بالا اومد ولی هر فایل رو اپلود میزنم نمیاد توی هاست

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • درود

  • کارایی این اسکریپت چیزی شبیه رپید لیپ هست درسته؟

  • آیا توی هاست دانلود هم قابل استفاده هست؟

  • چه پسوند فایل هایی رو میشه با این اسکریپت به هاست اورد؟

  • apk اندروید رو من امتحان کردم نشد

  • من ریختمش توی یکی از پوشه هام و ادرسش رو زدم و بالا اومد ولی هر فایل رو اپلود میزنم نمیاد توی هاست

 

 

خیر لیچ نمیکنه فقط با پیوند مستقیم کار میکنه.

شما یک پیوند مستقیم میدید و اون پرونده به میزبان شما انتقال داده میشه.

بله در هر هاستی قابل استفادست.

هر پسوندی قابل استفاده هست. به همین خاطر پیشنهاد میشه گذرواژه رو تغییر بدید.

من دارم هر روز باهاش کلی فایل منتقل میکنم مشکلی نداره. شما تو بخش password مینویسید password ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان!

فکر میکنم خیلی وقت بود موضوع خاصی ارسال نکرده بودم!

خوب بالاخره امروز یکمی وقت گذاشتم و یکی از اسکریپت هام رو به اتمام رسوندم،

این اسکریپت با استفاده از HTML، CSS، PHP و Bootstrap نوشته شده و بسیار زیبا طراحی شده.

فقط دوستان توجه داشته باشن که پس از دریافت به core/config.php برن و مقدار password رو تغییر بدن.

این اسکریپت به شما کمک میکنه که با سرعت هر چه بیشتر فایل ها رو از روی اینترنت به هاست خودتون انتقال بدید.

دموی آنلاین فراهم شده و اسکریپت در مرجع بزرگ اسکریپت ( hotScripts ) هم به اشتراک گذاشته شده و امیدوارم به بیست اسکریپت هم اضافه شه،

خوب، ویژگی های اسکریپتو بگم و بریم سراغ لینک ها:

 

  • استفاده از آخرین نسخه اچ تی ام ال ( HTML5 )

  • استفاده از چارچوب Bootstrap و آیکون های Glyphicon Hafling

  • استفاده از پسورد برای جلوگیری از دخالت بیگانگان

  • قابلیت نمایش هشدار نتیجه آپلود

 

c267-screenshot.png

 

لینک ها:

صفحه در وبسایت HotScripts ( به زودی )

--- نسخه نهایی افزوده شد ---

 

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

لطفا کپی رایت رو حذف نکنید. باتشکر

 

سلام اسکریپتتون بسیار عالی و کاربریه ولی اگر نوار پیشرفت بهش اضافه بشه عالی تر میشه.

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام اسکریپتتون بسیار عالی و کاربریه ولی اگر نوار پیشرفت بهش اضافه بشه عالی تر میشه.

ممنون

قابلیت پیگیری میزان پیشرفت در تابع copy() که من استفاده کردم وجود نداره.

با تشکر از دیدگاهتون/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خیر لیچ نمیکنه فقط با پیوند مستقیم کار میکنه.

شما یک پیوند مستقیم میدید و اون پرونده به میزبان شما انتقال داده میشه.

 

  • سلام

  • چطوری پیوند مستقیم؟مثلا آدرس یک فایل مثلا از توی 20اسکریپت رو ک توی دانلود منیجر بهمون میده رو توی قسمت url کپی میکنم و پسوردم میزنم ولی نمیاد توی هاستم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • سلام

  • چطوری پیوند مستقیم؟مثلا آدرس یک فایل مثلا از توی 20اسکریپت رو ک توی دانلود منیجر بهمون میده رو توی قسمت url کپی میکنم و پسوردم میزنم ولی نمیاد توی هاستم

 

 

 

سلام پیوند مستقیم یعنی دانلود با لینک مستقیم باشه

ادرس دانلود منیجر نه روی لینک دانلود راست کلیک کن گزینه اولی رو بزن همون اپن نیوتب

توی محل ادرس

ادرس دانلود رو نشون میده میتونی برداری

برای مثال روی لینک زیر راست کلیک کن نیو تب بزن ادرس دانلود رو بردار

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11 تیر 1395 در 15:11، Configer گفته است :

 

سلام پیوند مستقیم یعنی دانلود با لینک مستقیم باشه

ادرس دانلود منیجر نه روی لینک دانلود راست کلیک کن گزینه اولی رو بزن همون اپن نیوتب

توی محل ادرس

ادرس دانلود رو نشون میده میتونی برداری

برای مثال روی لینک زیر راست کلیک کن نیو تب بزن ادرس دانلود رو بردار

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

باسلام

ضمن خسته نباشید

این اگه نتونه فایلو به هاست بکشه که کار زیاد شاقی نکرده، چون از طریق دانلود منیجر هم میشه لینک مستقیم دریافت کرد و چه نیازیه به این همه کار برای لینک مستقیم؟!

و نیز اینکه نوشته اید: پس از دریافت به core/config.php برن و مقدار password رو تغییر بدن.

اصلا چنین فایلی داخل اون پوشه نیست...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.