• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Mohsen_Nirouzad

اختصاصی
اسکریپت آپلود از آدرس ( نوشته خودم )

46 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان!

فکر میکنم خیلی وقت بود موضوع خاصی ارسال نکرده بودم!

خوب بالاخره امروز یکمی وقت گذاشتم و یکی از اسکریپت هام رو به اتمام رسوندم،

این اسکریپت با استفاده از HTML، CSS، PHP و Bootstrap نوشته شده و بسیار زیبا طراحی شده.

فقط دوستان توجه داشته باشن که پس از دریافت به core/config.php برن و مقدار password رو تغییر بدن.

این اسکریپت به شما کمک میکنه که با سرعت هر چه بیشتر فایل ها رو از روی اینترنت به هاست خودتون انتقال بدید.

دموی آنلاین فراهم شده و اسکریپت در مرجع بزرگ اسکریپت ( hotScripts ) هم به اشتراک گذاشته شده و امیدوارم به بیست اسکریپت هم اضافه شه،

خوب، ویژگی های اسکریپتو بگم و بریم سراغ لینک ها:

 

  • استفاده از آخرین نسخه اچ تی ام ال ( HTML5 )
  • استفاده از چارچوب Bootstrap و آیکون های Glyphicon Hafling
  • استفاده از پسورد برای جلوگیری از دخالت بیگانگان
  • قابلیت نمایش هشدار نتیجه آپلود

 

c267-screenshot.png

 

لینک ها:

صفحه در وبسایت HotScripts ( به زودی )

--- نسخه نهایی افزوده شد ---

 

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

لطفا کپی رایت رو حذف نکنید. باتشکر

پسند شده توسط 5 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اه گویا یادم رفته فونت اضافه کنم،

هر کی خواست این کد رو به فایل core/css/redufl_style.css اضافه کنه:

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

#top کار نمی کنه

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب محسن جان تشک از زحمات شما.هر چند چیزی خاصی نداره اسکریپت (از نظر زبان انگلیسی) ولی از کاش بهتر بود زبان فارسی رو هم به اون اضافه میکردید.ر حال خسته نباشید و تشکر!

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
#top کار نمی کنه

در نسخه 1.1 تعمیرش کردم . از گزارش شما بسیار متشکرم.

 

 

جناب محسن جان تشک از زحمات شما.هر چند چیزی خاصی نداره اسکریپت (از نظر زبان انگلیسی) ولی از کاش بهتر بود زبان فارسی رو هم به اون اضافه میکردید.ر حال خسته نباشید و تشکر!

در حال ساخت فایل های زبان و انتقال رشته ها به یک فایل زبان خارجی هستم . حتما در نسخه 1.2 از فایل های زبان و زبان فارسی هم رونمایی میکنم.

 

 

نسخه 1.1 منتشر شد و به پست اصلی افزوده خواهد شد.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

 

آقا محسن نسخه ی بسیار خوبی شده و جای تشکر داره و ای کاش نسخه ی فارسی رو هم منتشر میکردید !

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

رسپانسیو هم نیست :)

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه نهایی آماده کن محسن جان که زودتر قرار بدیم.

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بعد از تگ /footer نیازی به این همه br/ نیست عزیز

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درود

 

آقا محسن نسخه ی بسیار خوبی شده و جای تشکر داره و ای کاش نسخه ی فارسی رو هم منتشر میکردید !

 

خیلی از لطفتون ممنونم،

دارم همه ی رشته ها رو در فایل en_GB.php در پوشه ای به نام languages ذخیره میکنم و بعد از اون هم فایل fa_IR.php رو میسازم و رشته های فارسی رو روش میزارم.

زبان پیشفرض هم در نسخه ی بعد از فایل config.php قابل تغییر خواهد بود.

 

رسپانسیو هم نیست :)

رسپانسیو نیست؟؟؟؟

بنده تمامی تلاشمو کردم که تمامی اصول واکنش گرایی رو رعایت کنم نمیدونم شما چطور میگید نیست...

فکر کنم شوخی میکنید؟

 

بعد از تگ /footer نیازی به این همه br/ نیست عزیز

اون br ها رو برای این زدم که پس زمینه به خوبی نمایش داده بشه.

اگر حذفشون کنید میبینید که یک مقدار از بک گراند حذف میشه...

 

نسخه نهایی آماده کن محسن جان که زودتر قرار بدیم.

چشم حتما، انشالله امروز یا فردا قرارشون میدم.

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قضیه رسپانسیو حل شد. به جای اون همه br که کلاس با ارتفاع یا margin تعریف می کردین.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خیلی از لطفتون ممنونم،

دارم همه ی رشته ها رو در فایل en_GB.php در پوشه ای به نام languages ذخیره میکنم و بعد از اون هم فایل fa_IR.php رو میسازم و رشته های فارسی رو روش میزارم.

زبان پیشفرض هم در نسخه ی بعد از فایل config.php قابل تغییر خواهد بود.

 

 

خواهش میکنم من متشکرم

نمیشه کاری کنید همانند سایر سیستم ها زبان به صورت انتخاب کاربری باشه از پایین سایت ؟

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
قضیه رسپانسیو حل شد. به جای اون همه br که کلاس با ارتفاع یا margin تعریف می کردین.

br ها رو حذف کردم و با css مشکل رو حل کردم. با تشکر از گزارشتون، در نسخه 1.2 به نمایش گذاشته خواهد شد.

 

خواهش میکنم من متشکرم

نمیشه کاری کنید همانند سایر سیستم ها زبان به صورت انتخاب کاربری باشه از پایین سایت ؟

بله میشه،

اما اگر منظورتون با cookie ها هست که نمیتونم،

ولی یه فکر خیلی جالب دارم. با کلیک روی پرچم ایران، اطلاعات زبان به صورت زیر به index.php ارسال شه:

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

حالا خیلی راحت بیایم این اطلاعات رو به صورت get دریافت کنم و زبان رو بر اساس اون تنظیم کنم.

با تشکر از پیشنهادتون.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ناوبر رو بعد از footer قرار بدین بهتر نیست؟ یه جای کار می لنگه. شما صفحه رو منفی زوم کنید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ناوبر رو بعد از footer قرار بدین بهتر نیست؟ یه جای کار می لنگه. شما صفحه رو منفی زوم کنید.

باشه ناوبری رو بعد از Footer قرار خواهم داد ولی به نظرتون مشکل حل میشه؟

راستی به نظر شما بهتره که ناوبری بالای صفحه باشه یا پایین؟

نمیدونم چرا منفی زوم میکنم پایین صفحه فضای خالی ( سفید ) به وجود میاد... چه کار کنم درست شه؟

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای حل این مشکل،

در نسخه ی بعدی به جای تصویر از gradient استفاده خواهد شد:

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما تصویر رو رو body گذاشتین احیانا؟!!

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شما تصویر رو رو body گذاشتین احیانا؟!!

بله چطور مگه؟

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیر رو

#page_container گذاشتین.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

رو body بذارین حله. تست کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خیر رو

#page_container گذاشتین.

اها حواسم نبود ببخشید.

 

رو body بذارین حله. تست کردم

گذاشتم رو body، با تشکر از شما.

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واینکه background-color بذارید برای زمانیکه بنا به هر دلیلی امکان نمایش تصویر نبود. :)

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این اسکریپت رو چی ساخته شده چه cms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این اسکریپت رو چی ساخته شده چه cms

اختصاصیه عزیز. php

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

نسخه نهایی منتشر شد.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.