YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 سلام ترو خدا کمکم کنید. من میخوام بر روی سایتم و صفحه پنل کاربرانم صفحات سایت دیگرو بزارم برای مثال صفحه لوگین شده سی پنل ک کاربرانم دیگه نرن تو سی پنل و از همین صفحه خودشون اونو مدیریت کنن آیا این امکان وجود داره ویا با پر کردن یک فرم و تایید تمام مشخصات وارد شده به سایت ثبت دامنه و یا ... برود آیا این امکان وجود دارد؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 من که متوجه نشدم اما تا اون جایی که فهمیدم شما باید از یه افزونه آی فریم استفاده کنی و کدشو بزاری توی قسمتی که میخوای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 از چه سیستمی استفاده میکنید!؟ سوالتون رو واضح تر مطرح کنید ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 فکر کنم سوالشون در مورد whmcs هست ! چون این قابلیت در وردپرس نیس و باید شخصی نوشته شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 سیستمم وردپرسه منظورم اینه ک مثلا دیدید بعضی از سایت ها مثلا پنل سی پنل رو روی خود صفحه کاربران گذاشتن یا مثلا سایت های ثبت دامنه وقتی فرم های سفارشو پر میکنی خودش خودکار سفارشو به سایت های ریجستر اصلی مثل ایرنیک و... میفرستن اینجوری میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 دوست خوبم ؟ این قابلیت در whmcs هست و در وردپرس هم شما از قالب های مربوط به بخش هاستینگ که کدنویسی شده میتونید استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 whmcs یک سیستم مدیریتیه مثل وردپرس یا افزونس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 whmcs سیستم مدیریتی هست و کامله کار شما چیه ؟؟ هاستینگ دارید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 میخوام بزنم یدونه خیلی هم به این مورد نیاز دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 ممنون میشم کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 من گذری حرفاتونو خوندم فکر کنم شما همچین چیزی رو می خواید که کاربر تو پنل مدیریتیش بتونه هاستشم مدیریت کنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 اره کپی همین این واسه تیک وبه همینجوری میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 خواهش میکنم اگه بلدید بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 دانلود و نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آموزش های نصب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 وااای خدااا خیلی منونم کل اینترنتو گشتم خدا خیرتون بده واقعا ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 وااای خدااا خیلی منونم کل اینترنتو گشتم خدا خیرتون بده واقعا ممنون خواهش میکنم اگر قالب پولی نیاز دارید از علی اقا دریافت کنید اگر قالب رایگان میخواهید نمونه ی زیبایی هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 چشم از این به بعد منم و بیست اسکریپت هر سایتی میرفتم میگفتن پول بده اما تنها سایتی ک کاملا واضح توضیح داد بیست اسکریپ و ادمیناش بودن باتشکر فراوان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atlasweb 0 ارسال شده در بهمن 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 1394 مرسی از این مطالب. منم موافق این کنته هستم که باید رعایت کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 1394 مرسی از این مطالب. منم موافق این کنته هستم که باید رعایت کنیم لطفا از گذاشتن لینک های تبلیغاتی خودداری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.