bgim 1 ارسال شده در آذر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1393 سلام من bigm هستم از بچه های قدیمی اینترنت و توی خیلی از زمینه ها هم به حد بالایی رسیدم(بعضی میگن کیگ شدی) امیدوارم دوستان خوبی در این انجمن پیدا کنم و بتونم مفید باشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1393 منم مهسا هستم22ساله تهران به دنیا اومدم پدرم اهل کردستان-سقز مادرمم شیرازیه الان 3ساله اومدیم سقز به خاطر شغل پدرم عاشق دنیای مجازیم و اشوه خیلی میام که از از اینترنت و کامپیوتر و...بلدم ولیییییییی هیچییییییییییییی بلد نیستم:thumbsupsmileyanim: درود ، مهسا خانم خوش اومدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1393 سلام من bigm هستماز بچه های قدیمی اینترنت و توی خیلی از زمینه ها هم به حد بالایی رسیدم(بعضی میگن کیگ شدی) امیدوارم دوستان خوبی در این انجمن پیدا کنم و بتونم مفید باشم درود عزیز خوش اومدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1393 درود ، مهسا خانم خوش اومدید . مرسی خیلی ممنون امیدوارم چیزهای مفیدی اینجا یاد بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1393 منم مهسا هستم22ساله تهران به دنیا اومدم پدرم اهل کردستان-سقز مادرمم شیرازیه الان 3ساله اومدیم سقز به خاطر شغل پدرم عاشق دنیای مجازیم و اشوه خیلی میام که از از اینترنت و کامپیوتر و...بلدم ولیییییییی هیچییییییییییییی بلد نیستم:thumbsupsmileyanim: سلام مهسا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1394 سلام من حسین هستم دیروز ( 22/خرداد/1394 ) کنکور دادم :118: بچه خوبیم و آرومم :43: متولد خوزستان / دزفول عاشق شنا :113: و رانندگی نمایشی سرکارم با وب هست هرچند هیچی بلد نیستم هرچی اد میگیرم انگار هیچه :126: متخصص شکستن شاخ اونا که ادعا دارن :52: کوچیک همه دوستام :100: پر از تجربه برا دشمنام :20: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده