parsa61 10 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 باسلام.من افزونه wp statisticsرانصب کردم ولی خوب کارنمیکرد ومنوی خودافزونه.افزونه راپاک کردم.وموقعی که میخوام دوباره نصب کنم میگه(( افزونه آمار وردپرس حذف شد لطفاً افزونه را غیرفعال و پاک کنید)). ....شما افزونه ی مشابه با این سراغ دارین فارسی؟ویا اگه میشه راهنمایی کنیدچکارکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiar1 1 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 دوست عزیز از داخل هاست .پاک کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در بهمن 6، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 همین کارهم انجام دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 درود شما یه بار دیگه نصب کنید و برید از بخش پلاگین ها و غیرفعالش کنید و سپس حذف نمايید برطرف میشه تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 درود اگر در نصب از پنل و هاست مشکل دارین احتمالا مشخصه فعال بودن این افزونه در دیتابیس هنوز بصورت فعال موجود هستش! از طریق دیتابیس مشخصه افزونه رو حذف یا غیرفعال کنید . مشکل به کل برطرف خواهد شد! پاینده باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.