aliyaghobi 0 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 سلام دوستان از این نوع اسلایدر ها بصورت اختصاصی نوشته شده یا نمونه رایگانش هم هست؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 فک نکنم اسلایدر خاصی باشه. درست کردنش یه 2 ساعت طول میکشه همش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliyaghobi 0 ارسال شده در بهمن 5، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 فک نکنم اسلایدر خاصی باشه. درست کردنش یه 2 ساعت طول میکشه همش میشه لطف کنید از این نوع اسلایدر ها چندتاشو قرار بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 میشه لطف کنید از این نوع اسلایدر ها چندتاشو قرار بدید عزیزم چنتاشو؟؟!! باید هزینه پرداخت کنید. کاملا اختصاصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliyaghobi 0 ارسال شده در بهمن 5، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 عزیزم چنتاشو؟؟!! باید هزینه پرداخت کنید. کاملا اختصاصی مگه نگفتین اختصاصی نیست! خود اینو نمیخوام اینو خودم ریپ زدم یکی بهتر از اینو بزنین چقد هزینش میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 مگه نگفتین اختصاصی نیست! خود اینو نمیخوام اینو خودم ریپ زدمیکی بهتر از اینو بزنین چقد هزینش میشه؟ گفتم " فک نکنم اسلایدر خاصی باشه. " بستگی داره چی بخوایین. خصوصی پیام بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.