رفتن به مطلب

ایجاد سایت زیر نویس

mr.m0hamm4d

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان.

خسته نباشید.

چطور میشه سایت زیر نویس شبیه این ها ایجاد کرد؟

sub.hastidownload.net

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

subdown2.ir

و......

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

توسط اسکریپت های دایرکتوری زیرنویس میتونید اینکار رو انجام بدین !

مثلا

لینک به دیدگاه

• مدیریت کل سایت
سلام دوستان.

خسته نباشید.

چطور میشه سایت زیر نویس شبیه این ها ایجاد کرد؟

sub.hastidownload.net

subdown2.ir

و......

سلام دوست عزیز اینا به صورت api از سایت subscene.com استفاده می کنند من خودم قبلا به دنبالش بودم ولی متاسفانه دیگه نشد روش کار کنم بازم می گردم اگر به نتیجه ای رسیدم اطلاع میدم

لینک به دیدگاه

درود

توسط اسکریپت های دایرکتوری زیرنویس میتونید اینکار رو انجام بدین !

مثلا

نه نه اینا سایت subscene.com رو لود میکنن.

اسکریپت جدا نیست

سلام دوست عزیز اینا به صورت api از سایت subscene.com استفاده می کنند من خودم قبلا به دنبالش بودم ولی متاسفانه دیگه نشد روش کار کنم بازم می گردم اگر به نتیجه ای رسیدم اطلاع میدم

ممنون میشم.

منم خیلی دنبالشم.

به یه افزونه برای وردپرس رسیدم که به وسیله curl از سایت سایت سین زیر نویس رو پیدا میکنه

ولی سایت اصلیش یه چیز دیگس.

اخه از این مدل سایت ها خیلی زیاد شده زدنش نباید کار سختی باشه.

لینک به دیدگاه

هیچ وقت دلتون رو به api یه سایت دیگه یا هر چیز کپی دیگه خوش نکنید یه مرجع درست کنید خیلی بهتره سایتی که خودتون زیر نویس توش قرار بدید

لینک به دیدگاه

هیچ وقت دلتون رو به api یه سایت دیگه یا هر چیز کپی دیگه خوش نکنید یه مرجع درست کنید خیلی بهتره سایتی که خودتون زیر نویس توش قرار بدید

عزیز این سایت معتبر ترین سایت زیر نویس دنیاس(همه مترجما زیر نویس هاشون رو تو همین سایت آپلود میکنن)

سایت های بزرگ ایرانیم از همین سایت استفاده میکنن تا زحمت گشتن دنبال زیر نویس رو از روی دوششون بردارن)

هر کاری که بقیه سایت ها بکنن مام خواهیم کرد:)teeth

لینک به دیدگاه

کپی کردن یک سایت کلا کار اشتباهی ! این طوری خودتون رو دارید گول میزنید چون در اصل شما مدیر خیالی یک سایت حساب میشید اگر آماتور هستین خوب اشکال نداره اما برای حرفه ای شدن این راه درست نیست .

این سایت های بالا هم که قرار دادن یه سری سایت تازه کارن و غیر حرفه ای هیچ ادم حرفه ای کپی نمیکنه مثال : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

به این میگن کار حرفه ای !

من چیزی رو که شما دنبالش هستید رو در قالب اسکریپت می تونم بنویسم تا جایی که من بدونم افزونش برای وردپرس موجوده ولی ظاهرا یه سری مشکلات داره که من در جریانش نیستم!

لینک به دیدگاه

• مدیریت کل سایت
کپی کردن یک سایت اصلا کلا اشتباهه

این سایت های بالا هم که قرار دادن یه سری سایت تازه کارن و غیر حرفه ای هیچ ادم حرفه ای کپی نمیکنه مثال : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

من چیزی رو که شما دنبالش هستید رو در قالب اسکریپت می تونم بنویسم تا جایی که من بدونم افزونش برای وردپرس موجوده ولی ظاهرا یه سری مشکلات داره که من در جریانش نیستم!

اگر بخوایم به دید درامدی و آماری این وب سایت هارو ببنیم وب سایت subdown2 با الکسایی 600 ایران یکی از موفق ترین ها در این زمینه می باشد

لینک به دیدگاه

اگر بخوایم به دید درامدی و آماری این وب سایت هارو ببنیم وب سایت subdown2 با الکسایی 600 ایران یکی از موفق ترین ها در این زمینه می باشد

از اون دید بله !

شما هم انقدر دنبالش نرید من اسکریپتش رو واستون بنویسم که بشید رتبه 1

لینک به دیدگاه

کپی کردن یک سایت کلا کار اشتباهی ! این طوری خودتون رو دارید گول میزنید چون در اصل شما مدیر خیالی یک سایت حساب میشید اگر آماتور هستین خوب اشکال نداره اما برای حرفه ای شدن این راه درست نیست .

عزیز چرا اینطوری فکر میکنید .؟

حتی همین سایت که شما ادرسش رو دادید زیر نویس هاشو اکثرا از ساب سین کپی میکنه.

کلا ساب سین منبع اصلی زیر نویس های دنیاس

لینک به دیدگاه

عزیز چرا اینطوری فکر میکنید .؟

حتی همین سایت که شما ادرسش رو دادید زیر نویس هاشو اکثرا از ساب سین کپی میکنه.

کلا ساب سین منبع اصلی زیر نویس های دنیاس

نه نه شما منظورم رو درست متوجه نشدید منظورم اینه که مرجع بشیم واسه خودمون نه اینکه از سایت دیگه ای دانلود کنیم

درسته این سایت هم از اونجا دانلود میکنه ولی یه مکان واسه مترجم ها هم شده چون یه اسکریپت اختصاصی این سایت

لینک به دیدگاه

• مدیریت کل سایت
نه نه شما منظورم رو درست متوجه نشدید منظورم اینه که مرجع بشیم واسه خودمون نه اینکه از سایت دیگه ای دانلود کنیم

درسته این سایت هم از اونجا دانلود میکنه ولی یه مکان واسه مترجم ها هم شده چون یه اسکریپت اختصاصی این سایت

دیگه اختصاصی نیست teeth لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

surprised

ولی بازم برا شخصی خوبه که بخواد فقط یه سایت زیر نویس داشته باشه

نه ادمی که سایت فیلم داره و همه فکرش اونه و زیر نویس ها فقط یه امکان جانبیه.

لینک به دیدگاه

این وردپرس خیلی هم قشنگ تبدیل شده خسته نباشی واقعا

لینک به دیدگاه

• مدیریت کل سایت

اره این سایت خیلی وقت قرار دادیم برای فروش اگر مایل بودید با دامین ir و .com تحویل داده میشه

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...