razmjo 22 ارسال شده در دی 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1394 سلام من در نصب اسکریپت BeDrive به مشکل برخوردم به عکس دقت کنید لطفا راهنمایی بکنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1394 این مشکل برای من در لوکال به وجود اومده بود که با کمک یزدان برطرف شد : برید به این مسیر xampp/php/php.ini و عبارت fileinfo رو سرچ کنید توی اون خط کد رو پاک کنید و با این کد جایگزین کنید ( خط 994 باید باشه ) : extension=php_fileinfo.dll لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در دی 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1394 ممنون بابت پاسخ اما من میخوام در هاستم نصب کنم آدرس سایت se7enup.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1394 باید به پشتیبانی هاست تیکت بدید و این مورد رو بگید براتون فعال کند چون فایل php.ini در هاست در اختیار کاربر نیست . یه تیکت بدید که نیازه این مورد در php.ini فعال بشه : extension=php_fileinfo.dll لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در فروردین 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 5، 1395 سلام من هنوز مشکل نصب این اسکریپت رو دارم توجه سرور مجازی و لینوکس و سی پنل می باشد ، به پشتیبان سرور هم گفتم اما نتوانستند راهنماییم کنن لطفا راهنمایی بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 10، 1395 سلاممن هنوز مشکل نصب این اسکریپت رو دارم توجه سرور مجازی و لینوکس و سی پنل می باشد ، به پشتیبان سرور هم گفتم اما نتوانستند راهنماییم کنن لطفا راهنمایی بکنید شما اول از همه فایل HTTACSES خودتون رو غیرفعال کنین سپس تایع PHPINFO رو بگین در سرور مجازی شما فعال کنن ادرس محل نصب ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.