mojtaba 0 ارسال شده در تیر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 سلام بچه ها من توی نصب این اسکریپت گلادیاتوس گیر کردم آخه نه فایل ایندکسی نه راهنمایی داره اصلا معلوم نیست چه جوری باید نصبش کرد دیتابس هاشم که پیدا نکردم هرچی درباره نصبش گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا یکی از بچه ها راهنمایی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 دمو و یا آدرس اسکریپت ر لطف کنید . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba 0 ارسال شده در تیر 29، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 عرضم به خدمتتون که دمویی که سایت گذاشته بود خراب بود و صفحه رو نیاورد این هم یک آدرس از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشابه اش هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 عزیز فایل install داره باید اونرو اجرا کنی . yout-ste/install.php اگر لایسنس هم خواست از شماره 1 تا 6 رو بزن . نزنی هم نیازی نداره نیاز هم نیست دیتابیسش رو ایمپورت کنی . شما دیتابیس رو میسازی و موقع نصب و فراخوانی خودش ایمپورت میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba 0 ارسال شده در تیر 29، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 خب منم نصب کردم زد با موفقیت نصب شد بعد به یک صفحه منتقل شد صفحه ارور داد هاست سرور رو باید چی بنویسیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 مشخصات دقیق دیتابیس رو باید بزنید عزیزم . هاست سرور میشه Localhost لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba 0 ارسال شده در تیر 29، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 بازم ارور داد :33:ما که مشخصات دقیقیشو مینویسیم منظورتون از مشخصات دقیق چیه؟عجب اسکریپت چغریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1393 اطلاعات دقیق رو بفرستید به من خصوصی یه چکی کنم . هاست رو با ادرس سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده