هومان هرمزدی 112 ارسال شده در دی 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 22، 1394 سلام دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد اولین قالبی وردپرسی ای که بر پایه بوت استرپ زده ام رو بپرسم در حالت صفحه بزرگ نسخه موبایل پیشاپیش از همکاری شما دوستان عزیز نهایت سپاس گذاری رو دارم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1394 سلام دوستانمیخواستم نظرتون رو در مورد اولین قالبی وردپرسی ای که بر پایه بوت استرپ زده ام رو بپرسم در حالت صفحه بزرگ نسخه موبایل پیشاپیش از همکاری شما دوستان عزیز نهایت سپاس گذاری رو دارم... با سلام ، بسیار جالب و زیبا هستش ، و خوشحالم از این که انقدری پیشرفت کردید تا بتونید پروژه های مهم شهری تون رو بردارید و طراحی کنید در حوزه ی اینترنت ، در ضمن اگه کار اختصاصی شما طراحی قالب وردپرس هست و در این زمینه حرفه ای هستید ، حتما همین جا اعلام کنید ، تا با شما من در تماس باشم ، کارهای جالب و درآمد زایی رو باستون در نظر دارم ! یا علی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در دی 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1394 با سلام ، بسیار جالب و زیبا هستش ، و خوشحالم از این که انقدری پیشرفت کردید تا بتونید پروژه های مهم شهری تون رو بردارید و طراحی کنید در حوزه ی اینترنت ، در ضمن اگه کار اختصاصی شما طراحی قالب وردپرس هست و در این زمینه حرفه ای هستید ، حتما همین جا اعلام کنید ، تا با شما من در تماس باشم ، کارهای جالب و درآمد زایی رو باستون در نظر دارم !یا علی! باتشکر منتظر نظرات سایر دوستان هم هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1394 خوبه . فوتر رو یکم گسترش بده بالای هدر سمت چپ ایکون های شبکه احتماعی با یک منوی دیگه . لینک همکاران و بخش ورود رو کنار هم بزار و زیرشون باکس تبلیغات . بخش نظراتا رو هم یه عکس بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در دی 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1394 خوبه . فوتر رو یکم گسترش بده بالای هدر سمت چپ ایکون های شبکه احتماعی با یک منوی دیگه . لینک همکاران و بخش ورود رو کنار هم بزار و زیرشون باکس تبلیغات . بخش نظراتا رو هم یه عکس بده اکثر قالب شرکت های دولتی فاقد بخش نظرات هستند. فقط قالب باشگاه خبرنگاران جوان رو دیدم که بخش نظرات داره. در این سفارش هم بخش نظرات نخواستن اما بوت استرپ به صورت پیش فرض از بخش نظرات پشتیبانی میکنه... به نظر شما برای پوسته ارگان دولتی بخش بنر تبلیغاتی بذارم؟ چون اونها معمولا به سایت های مشابه خودشون لینک میدن که بخش همکاران رو براش گذاشتم اما تا حالا ندیدم سایت دولتی ای از بنر استاندارد 120*240 یا 60*468 پشتیبانی کنه... به نظرتون چرا سایت های دولتی از وردپرس استفاده نمیکنن؟ اصلا انگار طراح این مدل سایت ها با php مشکل دارن... اینقدر asp.net خوبه که این مدل شرکت ها سراغ php نمیان؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.