رفتن به مطلب

مشکل درگاه پرداخت فریر

tapesh77

پست های پیشنهاد شده

روش ست کردن درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت رو میشه بگید ؟ چرا از سایت های واسط مثل جهان پی و پی لاین استفاده نمیکنید ؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روش ست کردن درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت رو میشه بگید ؟ چرا از سایت های واسط مثل جهان پی و پی لاین استفاده نمیکنید ؟

اینم درگاه مستقیم جهان پی هست داداش .

ماژول درگاه مستقیمش رو نصب کردم بعد هم api رو وارد کردم .

لینک به دیدگاه

وارد سایت جهان پی شو وبرو به این قسمت : تنظیمات درگاه پرداخت > لیست درگاه های پرداخت > و تنظیمات درگاه مورد نظر رو کلیک کن و درگاه بانک مورد نظر رو تغییر بده یکبار . پیشنهاد میکنم بزاری روی هوشمند .

لینک به دیدگاه

وارد سایت جهان پی شو وبرو به این قسمت : تنظیمات درگاه پرداخت > لیست درگاه های پرداخت > و تنظیمات درگاه مورد نظر رو کلیک کن و درگاه بانک مورد نظر رو تغییر بده یکبار . پیشنهاد میکنم بزاری روی هوشمند .

این تنظیماتو چندبار تغییر دادم و ماژول های مختلف مستقیم و غیرمستقیم جهان پی هم تست کردم . مشکل از جهان پی نیست

سایت من اصلا به درگاه وصل نمیشه !

لینک به دیدگاه

چون از تو سایت جهان پی میشه درگاه پرداخت عادی ساخت شمام پلاگین فریر ( درگاه عادی) رو حتما تست کنید

لینک به دیدگاه

چون از تو سایت جهان پی میشه درگاه پرداخت عادی ساخت شمام پلاگین فریر ( درگاه عادی) رو حتما تست کنید

ممنون ولی همونطور که گفتم همه پلاگین های جهان پی رو تست کردم .

من حدس میزنم مشکل در کد نویسی قالب باشه

لینک به دیدگاه

نه تنظیم درگاه به قالب مربوط نمیشه . از پی لاین هم یک نمونه نصب کنید ببینید بازم همین مشکله . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

نه تنظیم درگاه به قالب مربوط نمیشه . از پی لاین هم یک نمونه نصب کنید ببینید بازم همین مشکله . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

بله متاسفانه پی لاین هم نصب کردم api تستش رو وارد کردم بازم مشکل داره

لینک به دیدگاه

قالب خاصی رو نصب نکنید و با همون استایل پیشفرض درگاه هارو تنظیم کنید ببینید چطور میشه هرچند بعیده بهم ربط داشته باشن

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...