gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1394 با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز بیست اسکریپت . دوستان عزیز من در اسکریپت whmcs مشکلی دارم ، مشکلم اینه که قسمت ارسال ایمیل انبوه کار نمیکنه و اینکه وقتی تنظیماتش رو انجام میدی ، و متن رو می نویسی و ارسال ایمیل میزنی ، صفحه سفید میشه ، البته احتمال میدم از کرون جاب باشه که نمیدونم باید چه طوری فعالش کنم ، ناگفته نمونه که این اسکریپت نال شده هستش ، از این که بگذریم باید بگم بنده در ویرایش قالب ایمیل ها هم همین مشکل رو دارم و وقتی که قالب ایمیل ها رو میخوام ویرایش کنم و وقتی گزینه ی ذخیره ی تغییرات رو میزنم مجدد صفحه سفید میشه و کلا ذخیره نمیشه ، از مدیران محترم انجامن خواهشمند هستم در وصور تی که میتوانند این اسکریپت رو در صورتی که سالم آن را دارند آخرین ورژن و می توانند به من کمک کنند و همچنین می توانند با حذف این اسکریپت و نصب اسکریپت جدید دیتابیس این اسکریپت رو به دیتابیس اون ست کنند لطفا من رو راهنمایی کنند و به من اعلام نمایند تا اطلاعات رو در اختیارشون بزارم و بتونند بهم کمک کنند ، لذا در صورتی هم که می توانند به صورت گفتاری در انجامن به من کمک کنند خوشحال میشوم، با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.