M E Y S A M 46 ارسال شده در دی 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 قالب دیزاین ورژن 6 نصب کردم یکم ایراد داره پنل مدیریت نداره فوتر هم نداره چیکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در دی 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 خوب پنل مدیریت نداشته باشه که یعنی نداره دیگه ! فوتر هم مگه میشه نداشته باشه البته شاید طراحش خودش نذاشته باشه براش ( من طرح قالب و ندیدم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 سلام wp-pagenavi و wp-postviews رو نصب بفرمائید مشکل نمایش برطرف میشه ! این قالب به کلی از طریق ویرایشگر پوسته باید ویرایش بشه و اعمال تغییرات در قالب بسیار ساده هستش. همچنین نیاز پنل مدیریت خاصی نیاز نداره ! موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در دی 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 افزونه های کلی مورد نیازش رو میشه بگین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 بجز 2 افزونه مذکور ، افزونه mymail Email Newsletter برای خبرنامه سایدبار هستش . افزونه ضروری دیگری نداره! موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.