هومان هرمزدی 112 ارسال شده در دی 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 از تمامی هم انجمنی های عزیز تقاضا دارم کمکم کنید تا با سایت "اعتراف نامه" رو به یه سرو سامانی برسونم... حالا چه از لحاظ سئو و چه از لحاظ روش های تبلیغاتی رایگان... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پیشاپیش از تمامی دوستان سپاسگزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1394 درود وب سایت جالبی ایجاد کردین !! تمامی استانداردهای شما تقریبا در سطح بالایی قرار دارند . اما یکم page load time بالاست که به توجه به راهنمایی های gtmetrix میتونید مشکل رو برطرف بفرمائید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق و پاینده باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در دی 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 موضوع سایتتون چی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 اعتراف نامه . یعنی هرکس یه اعتراف کوچیک از خودش ( طنز و خاطره هست معمولا ) رو قرار میده در سایت یجورایی کاربر محوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در دی 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 دوستان همچنان منتظر نظراتتان هستم... راستی یکسری از دوستان پرسیده بودن که پوسته این سایت چیه؟! باید خدمتتون عرض کنم که این یک اسکریپت با نام fess up هستش که در بیست اسکریپت منتشر شده... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirooyan 1 ارسال شده در دی 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1394 موضوع سایتتون چی هست ؟ دوستان همچنان منتظر نظراتتان هستم...راستی یکسری از دوستان پرسیده بودن که پوسته این سایت چیه؟! باید خدمتتون عرض کنم که این یک اسکریپت با نام fess up هستش که در بیست اسکریپت منتشر شده... با سلام من این اسکریپت رو نصب کردم اسکریپت خوبیه حرف نداره. میخواستم بدون شما فایل زبان فارسیشو ندارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1394 از تمامی هم انجمنی های عزیز تقاضا دارم کمکم کنید تا با سایت "اعتراف نامه" رو به یه سرو سامانی برسونم...حالا چه از لحاظ سئو و چه از لحاظ روش های تبلیغاتی رایگان... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پیشاپیش از تمامی دوستان سپاسگزارم کار جالبی هستش به خصوص در رنگبندی قالب و همه چیزش کلا با حال هستش ، فقط اگه امکان طراحی یک اپیکیشن اندروید یا سیستم عامل های دیگه براش باشه همچون جملک فک کنم جالب تر بیرون بیاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1394 با سلاممن این اسکریپت رو نصب کردم اسکریپت خوبیه حرف نداره. میخواستم بدون شما فایل زبان فارسیشو ندارید؟ درود alirooyan گرامی پرسش های خودتون رو در تاپیک مجزا مطرح بفرمائید. ایشون اختصاصی برای خودشون ترجمه کردن در صورت تمایل میتونن منتشر یا در اختیارتون بزارن! ترجمه فایل زبان این اسکریپت بسیار سادس به فایل en.php موجود در پوشه languages مراجعه و کلمات و جملات رو معادل سازی بفرمائید!! موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در دی 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1394 با سلاممن این اسکریپت رو نصب کردم اسکریپت خوبیه حرف نداره. میخواستم بدون شما فایل زبان فارسیشو ندارید؟ ترجمه اش راحت هستش اما اکثر بخش ها باید با توجه به نیاز وبسایت ترجمه بشه و راست چین سازیش هم کار سخیته و خروجی ژنراتورهای راست چین ساز اکثرا در نسخه موبایل کاربردی نداره. در صورت تمایل می توانید با اکانت تلگرام و یا شماره موبایل 09352640432 در ارتباط باشیدد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.