mahdy1371 0 ارسال شده در دی 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 سلام دوستان صبح بخیر من اسکریپت خبر خوان واسم نصب کردن ولی یاد ندارم باهاش کار انجام بدم و وارد کنترل پنل بشم میتونید یه آموزش تصویری بهم بدید؟ پیشاپیش از همکاری آموزشتون تشکر میکنم اینم لین اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdy1371 0 ارسال شده در دی 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 هیشکی نیست جواب بده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در دی 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 دوست عزیز نیازی به آموزش نداره نیم ساعت وقت بذارید خودتون یاد میگیرید قسمت مدیریت رو خوب نگاه کنید دیگه مشخص چی به چی زبانش هم انگلیسی خیلی سادست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadkia 19 ارسال شده در دی 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 چی شو بلد نیستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 درود برای ورود به کنترل پنل به ادامه آدرستون admin/ اضافه کنید . آموزش کامل و تصویری نصب و مدیریت این اسکریپت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdy1371 0 ارسال شده در دی 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 خیلی ممنون از راهنماییتون من الان دامنه خریداری کردم هاست هم خریداری کردم و شرکت ارائه دهنده واسم نصب کرده! الان میخوام ببینم چجوری باید واسش سایت خبری تعریف کنم؟ و اینکه میشه سایت های خبری فارسی رو براش تعریف کرد؟ ممنون از همتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdy1371 0 ارسال شده در دی 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1394 و یه سوال دیگه تبلیغات هم میشه گذاشت؟ کدوم قسمتش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 9، 1394 پاسخ تمامی سوالاتتون در لینک مذکور موجود هستش! این قسمت محتویات لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.