رفتن به مطلب

قالب سایت دانلود و ...

taktar

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من میخوام یه سایت دانلود و فروش محتوی و نرم افزار (چیزی شبیه پی سی دانلود) راه بندازم که هم هاست هم ئامنه رو گرفتم

1. اینکه هرچی گشتم قالب مناسبی پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید چه قالبی مناسب چنین سایتی هست ؟چیزی شبیه همون سایت پی سی باشه

2.سایت پی سی دانلود برای معرفی یه نرم افزار یا هر چیزه دیگه ای قسمت دانلودش جدا معرفیش جدا معرفی لاتینش جدا توضیحات فارسیش جدا راهنمای نصبش جدا (امیدوارم منظورمو رسونده باشم) چه جوری میتونم در وردپرس این کارو بکنم

3.اسکریپت های پیشنهادیتون چیه؟

ممنون میشم جواب بدید هرچی نت گشتم جواب سوالامو نگرفتم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2.سایت پی سی دانلود برای معرفی یه نرم افزار یا هر چیزه دیگه ای قسمت دانلودش جدا معرفیش جدا معرفی لاتینش جدا توضیحات فارسیش جدا راهنمای نصبش جدا (امیدوارم منظورمو رسونده باشم) چه جوری میتونم در وردپرس این کارو بکنم

این کار رو میتونید با استفاده از استایل دهی و div انجام بدید.

فکر نمیکنم کار خاصی داشته باشه. برای مثال:

توی صفحه توب بزنید:

<style type="text/css">          .div {              border: thin solid black;              -webkit-border-radius: 5px;-moz-border-radius: 5px;border-radius: 5px;              background-color: burlywood;              font-family: Verdana;              text-align: center;          }       </style>       <div class="div"><p>Some Text</p></div>

و فایل رو به صورت html ذخیره کنید. چند جای مختلف اینو امتحان کنید اونطوری میشه که خواسته بودید.

لینک به دیدگاه

اگر به صورت حرفه ای میخواید کارتون رو شروع کنید از اسکریپت اختصاصی برای اینکار استفاده کنید مثل خیلی از سایت های معروف فارسی زبان که سیستم اختصاصی خودشون رو دارند

برای راه اندازی دانلودسنتر اصلا وردپرس رو به برای کار شما توصیه نمیکنم.

لینک به دیدگاه

اگر به صورت حرفه ای میخواید کارتون رو شروع کنید از اسکریپت اختصاصی برای اینکار استفاده کنید مثل خیلی از سایت های معروف فارسی زبان که سیستم اختصاصی خودشون رو دارند

برای راه اندازی دانلودسنتر اصلا وردپرس رو به برای کار شما توصیه نمیکنم.

ممنون از پاسختون پیشنهاد شما چیه؟

لینک به دیدگاه

همونطور که گفتم اگر واقعا کارتون رو میخواید جدی دنبال کنید . باید مدیریت محتوای شخصی خودتون رو داشته باشید,مدیریت محتوایی که مخصوص این کار طراحی شده باشه

حتما میدونید راه اندازی سایت دانلود فایل واقعا هزینه های زیادی داره پس شما که انقدر هزینه میخواید پرداخت کنید پس تو فکر اسکریپت اختصاصی هم باشید

چیزی که باب میل شما طراحی بشه

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون پیشنهاد شما چیه؟

من هم وردورس رو پیشنهاد نمیکنم، هر چند میشه با اون هم این کار رو انجام داد اما برای این کار ساخته نشده.

به نظر بنده اگر میتونید به قول اقای علی رسالت اسکریپت اختصاصی بزنید، در غیر اینصورت من PHPNuke رو پینهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

من هم وردورس رو پیشنهاد نمیکنم، هر چند میشه با اون هم این کار رو انجام داد اما برای این کار ساخته نشده.

به نظر بنده اگر میتونید به قول اقای علی رسالت اسکریپت اختصاصی بزنید، در غیر اینصورت من PHPNuke رو پینهاد میکنم.

تا جایی که من بدونم نیوک دیگه پشتیبانی نمیشه

لینک به دیدگاه

چرا نیوک هنوز پشتیبانی میشه

نسخه های جدیدش هنوز دارن میان

شما سایت اصلیش زو ببینید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...