مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در دی 6، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1394 زمانی که کارکردن در خانه را شروع کردم ، خیلی ها از من میپرسیدند که چرا با شرکتی همکاری نمی کنی و . . . راستش را بخواهید خیلی سخت بود که هر روز خودم را مجبور کنم که حتما در این زمان شرکت باشم و هرچه آنها میگویند را انجام دهم . از طرفی ، با توجه به مشکلات درس و مدرسه و علاقه شدید ، باعث شروع کار من در منزل شد . بعد از گذشت حدود یک سال از فعالیتم در منزل و به صورت پاره وقت ، موفقیتی کم اما شیرین نصیبم شد که دوست دارم کسانی که مشکلات من را نیز داشتند ، طعم شیرین اینطور کار کردن را بکشند . پس ۵ دلیلی که من را به کار در خانه ترغیب میکند را بازگو میکنم. ۱-به شخص آزادی تبدیل میشوید. برای اولین باری که پروژه ای قبول کردم و در خانه شروع به انجام آن کردم ، احساس خوبی به من دست داد . زیرا کسی نبود که هر روز از کار من ایراد بگیرد و دستور بدهد . زیرا زمانی که شما در خانه کار میکنید ، رابطه کاملا مستقیمی با مشتری دارید . خودتان نیاز های وی را میشناسید ، زمان پایان پروژه را با توجه به توانایی های خود تعیین میکنید و خودتان مدیر خودتان هستید. ۲-هزینه هایتان به شدت کاهش میابد ! زمانی که در خانه کار میکنید ، نیازی نیست که هزینه برای حمل و نقل بپردازید . زمان تلف شده ای ندارید و همینطور ، هزینه برای اجاره مکان برای شرکت ، هزینه خرید لوازم و وسائل ، تبلیغات برای شرکت و . . . این حق را برای خود محفوظ میدارید که هر تعداد پروژه بخواهید میتوانید قبول کنید و سدی جلوی راه شما نیست که حتما این تعداد پروژه را باید انجام دهید. ۳-مالیات اگر بخواید شرکت بزنید و کارهای خود را در آن انجام دهید و احتمالا چند نفر را نیز استخدام کنید ، مسلما ماهانه باید درآمد خود را با دیگر افراد در شرکت تقسیم کنید . هزینه آب و برق و دیگر هزینه ها به کنار ، اداره دارایی از آن طرف دیگر ! . ۴-مهارت های شما آشکار میشوند زمانی که شما در یک شرکت کار میکنید ، تنها باید کارهای واگذار شده به شما را انجام دهید که همه شبیه هم هستند و کمکی به پیشرفت شما در حیطه کاری خود نمی کنند . اما زمانی که در منزل کار می کنید ، بر اساس نیاز پروژه مطالب جدیدی یاد میگیرید و روز به روز در کار خود پیشرفت میکنید. ۵-استرس کمتری خواهید داشت نیازی نیست که هر روز به کارهای عقب افتاده تان فکر کنید . میتوانید بر اساس نیاز مادی و توانایی هایتان پروژه قبول کنید . اینطوری استرس شما کمتر خواهد شد ، زیرا شما میدانید که مثلا پروژه فلان شرکت را بدون هیچ مشکلی میتوانید تا ۱ ماه اینده انجام دهید و کسی نیست که هر روز برای شما کار بتراشد ! خانه را برای کار آماده کنید ! اگر از کار در منزل خوشتان آمد ، اولین چیزی که نیاز دارید یک “Home Office”است . زمانی که من درون اتاقم بدون این که چینش مناسبی داشته باشد کار میکردم ، احساس زیاد جالبی نداشتم . البته هنوز هم درون همان اتاق کار میکنم اما با چینش کمی اداری تر . اگر برایتان امکان پذیر است ، برای کار خودتان یک اتاق در نظر بگیرید و وسایل کار خود را درون آن به شیوه اداره بچینید . سعی کنید تلفنی که برای ارتباط با مشتریان در نظر میگیرید با تلفنی که برای ارتباط با دوستانتان است متفاوت باشد تا همیشه آماده صحبت با مشتری باشید و او را اشتباهی با دوستانتان اشتباه نگیرید. شغلتان را انتخاب کرده اید ؟ هم اکنون که این مطلب را میخوانید احتمالا در یکی از زمینه های نویسندگی ، طراحی وب و یا برنامه نویسی فعالیت دارید (شاید هم هیچ کدام و تازه بخواهید فرا بگیرید ) . مهم اراده است که چه چیزی را شروع به یاد گیری کنید و بر اساس دانسته های خود ، به مشتریانتان خدمات دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.