blogeshg 0 ارسال شده در دی 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 1394 عکس هایی که برای اسلایدر انتخاب کردم تمام صفحه نمایش نمی ده مثلا : این عکس رو از دمو قالب سیو کردم رزولیشن 1000X1000 داره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تو دمو تمام صفحه نمایش میده ولی من که نصب کردم تمام صفحه نمایش نمیده دمو قالب : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این دقیقا مشکلی هست که دارم اول اینکه خط های مورب رو عکسام میفته دوم اینه که عکس ها تمام صفحه نمایش نمیده لطفا راهکار درست حسابی بگید احتملاتی که تو ذهن تون هست نمیخوام مرسی با تشکر فراوان pencilnerd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در دی 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 1394 نمیدونم منظورتون از تمام صفحه تمام عرض هستش؟ اگه اره بنده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به خوبی این مورد رو توضیح دادم. اگر منظورتون چیز دیگه ای هست دقیق تر توضیح بدید. همچنین با مرورگر های مختلف امتحان کنید، در ضمن اگر حس میکنید که واقعا دمو با فایل هایی که دارید فرق داره، سورس صفحه و فایل های ضمیمه شده رو بررسی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogeshg 0 ارسال شده در بهمن 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 1394 تصاویر برای اسلایدر هست چون تو اسلایدر از تگ img استفاده میشه و این کد ها تاثیری نداره فایل های ضمیه رو برسی کردم فرقی با دمو نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidghafoorzade 24 ارسال شده در بهمن 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 1394 آدرس سایییون رو بدین بررسی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogeshg 0 ارسال شده در بهمن 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 1394 رو هاست رایگان هست یه خورده اذیت میکنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 1394 درود دوست عزیز اول از همه از هاست رایگان استفاده نکنید چون بخش های زیاد و متداولی بسته میشه وی سرورش مورد بعدی شما باید آی فریم و تراز بندی برای تصاویر رو مشخص کنید که نکردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.