مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 2، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1394 آن روز داشتم در وبلاگ های پارسی قدم میزدم :دی ، که دیدم بعضی از سایت ها و وبلاگ ها چند صفحه مهم در وب خود ندارند . من هم تصمیم داشتم با مدیریت یکی از آن سایت ها تماس بگیرم اما چه کنم که صفحه تماس با ما نداشت ! در این پست قصد دارم به همین چند صفحه بپردازم و راحت ترین نحوه ایجاد آن ها را در وردپرس بازگو کنم. ۱ – ارتباط با ما : این یکی از مهمترین صفحات مورد نیاز برای یک سایت است ، زیرا اگر کسی قصد ارتباط با شما ، سفارش تبلیغات و حتی گوشزد مشکلاتی درون وب داشته باشد ، به خاطر وجود نداشتن همین صفحه از کار خود کناره می گیرد . شما میتوانید برای راه اندازی یک فرم تماس با مای خود از contact form 7 استفاده کنید . این افزونه وردپرس امکانات خیلی جالبی دارد که سعی می کنم درباره آن بنویسم. ۲- تبلیغات : اگر وب پربازدیدی داشته باشید حتما می دانید که تبلیغات چقدر امر مهمی است ، خیلی از شرکت ها قصد تبلیغات درون وبسایت شما را دارند ؛ اما به دلیل وجود نداشتن صفحه تبلیغات که حاوی اطلاعاتی نظیر : تعرفه تبلیغات ، شماره حساب ها ، وجود پلن آزاد و . . . از تبلیغات درون وبسایت شما صرف نظر می کنند . پس یک صفحه بسازید و در آن اطلاعات کوتاهی از وب خود قرار دهید تا بازدید کنندگان زمانی که میخواستند تبلیغ کنند به وبسایت شما باز گردند . ! ۳- درباره ما : درباره من یا ما ، یکی از مهمترین صفحات است . اگر شما پایگاهی دارید که درون آن سرویسی ارائه میکنید یا درون آن مقاله مینویسید ، بهتر است که یک صفحه درباره ما داشته باشید . زیرا خیلی از بازدید کنندگان دوست دارند بدانند کسی که برای این وبلاگ می نویسد کیست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.