رفتن به مطلب

معرفی وب سایت - پرشین برد منبع معرفی انجمن ساز ها

Mohsen_Nirouzad

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستای خوبم!

امروز من بالاخره تصمیم قطعیمو گرفتم که میخام چه وبسایت بزنم،

پرشین برد اسم وبسایت من هستش، و موضوعش در مورد معرفی تمامی انجمن ساز های سطح وب، ترجمه و فارسی سازی اونها و آموزش اونها به کاربران هست.

به نظرم ایده خیلی خوبیه چون تا حالا هیچکس در ایران تو این زمینه کار نکرده ( در صورتی که وبسایت های انگلیسی زبان با این موضوع فراوان اند . )

پس وبسایت خودم رو با استفاده از وردپرس 4.4 راه اندازی کردم، برای اولین مطلبم هم انجمن ساز فلاکس بی بی رو معرفی کردم ( مطلبش هنوز کامل نیست ) در ضمن یک انجمن پشتیبانی هم براش در نظر گرفتم، البته هیچ اسکریپتی برای تالار گفتگو نصب نکردم و خیلی راحت تالار خودم رو با استفاده از افزونه BBPress ایجاد کردم. البته امکاناتی چون اپلود سنتر و کوتاه کننده لینک هم در نظر گرفتم و در خال کار بر روی اونها هستم،

به هر حال خوشحال میشم با من باشید در این وبسایت، به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

در ضمن اگر انتقاد و یا پیشنهادی داشتید حتما بگید که به شدت نیازمند تحلیل ها و پیشنهادات شما دوستان در مدیریت وبسایت هستم.

با تشکر از توجهتون :)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطلب شما تبلیغاتی حساب میشه ! پس تو عنوانش دقت کنید . پیشوند مهم رو نباید برای این دسته مطالب زد ! همکاری کنید ممنون میشم ! ... + وارد اصلاح شد

لینک به دیدگاه

مطلب شما تبلیغاتی حساب میشه ! پس تو عنوانش دقت کنید . پیشوند مهم رو نباید برای این دسته مطالب زد ! همکاری کنید ممنون میشم ! ... + وارد اصلاح شد

ببخشید اگر فکر میکنید مطلب تبلیغاتی هست حذفش کنم،

بله اشتباه کردم که پیشوند ((مهم)) رو برای مطلبم زدم ولی بهتر بود شما تذکر میدادید تا خودم از عنوان حذفش کنم.

من هم از شما متشکرم که بهم تذکر دادید!

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...