hsnnjb 0 ارسال شده در آذر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1394 سلام.از اساتید وردپرس کسی هست یه کلاس دو ساعته از آموزش نصب قالب فروشگاهی وردپرس و تنظیمات مهم وردپرس رو به من آموزش بده.من هزینشو میدم.مبلغ هزینه رو واسم SMS کنید09367141454 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1394 نیاز به حظور نیست این چیزیه ک اولا زیاد سخت نیست ودوما غیر حظوری هم میشه . شما تو نصب قالب فروشگاهی ( ووکامرس ) مشکل داری ؟ نحوه تنظیم کردنش ( مثل دمو در اوردنش ) ؟ تنظیمات مهم ک میگید چیا هستن یک نمونه بگید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آذر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1394 دقیقا آموزش کار با کدوم پوسته فروشگاهی رو میخواهید؟هر پوسته از امکانات و تنظیمات خاص خودش بهره میبره و تعداد کمی از برگه ساز visual composer استفاده میکنند و اکثرا مثل آوادا یه برگه ساز خاص خودشون رو دارن اگر آموزش مورد نظر شما عمومی باشه شاید به عنوان دوره یارانه ای(رایگان) در وی لرن منتشر کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1394 با سلام پوسته و آموزش های مورد نیازتون رو اعلام بفرمائید توسط دوستان به رایگان برای شما منتشر و یا راهنمایی ارسال خواهد شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.