رفتن به مطلب

چرا یاهو ناپدید شد؟اینترنت تغییر کرد اما یاهو نه

labour

یاهو می تونه ادامه بده؟  

2 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. یاهو می تونه ادامه بده؟

• بله
      1
    • خیر
      1

پست های پیشنهاد شده

۱۷ سال پیش که من از اینترنت استفاده میکردم و سایتها را چک می کردم.یاهو حتی در لیست سایتهای روزانه من هم نبود..اما کم کم قدرت را به دست گرفت.بعد از اینکه هفته قبل یاهو نطقی را داد من به شدت احساس تنهایی کردم…و به امید اینکه غول فروشگاههای دنیا بتواند یاهو را از این چاله سقوط در بیاورد.با این تفاسیر ما به این نتیجه میرسیم که اینترنت چگونه با سرعت در حال تغییر است و یاهویی که نتوانسته خود را با این تغییرا ت وفق دهد و چنسن سر نوشتی را برای خود رقم زده است.این روزها مردم بیشتر در شبکه های اجتماعی و یا نرم افزارهای هیبرید بر روی موبایلهای خود ،به سر می برند. AOL و Yahoo به نظر می رسد که از اینترنت جا مانده اند.

آن زمان همه چی فرق می کرد،۱۹۹۵ که یاهو تازه شروع به کار کرده بود..مردم سایتهای جالب را روزانه چک می کردند و از سایتهایی همانند the Froggy Pageاستفاده کردند.یاهو هم در این زمان شروع به قدرتنمایی کرد جایی که Yang و David Filo مدیران اجرایی یاهو شروع به راه اندازی سیستمی کردند که با توجه به فهرستهای متفاوت بهترین سایتها را به کاربران پیشنهاد می داد.یاهو در اوایل توانست تعداد کاربران خود را به ۲۱۰ million برساند در حالی که افرادی مانند Andrew Lipsman مدیر ComScore اذعان داشت که بزودی همه چیز به سمت شبکه های اجتماعی می رود.

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

خیلی دیر خیلی کوچک

کم کم مردم به طرف گوگل رفتند تا مشکلات خود را حل کنند، و برای نگه داشتن رابطه با بقیه کاربران به فیس بوک رفتند.اما یاهو کمی دیر شروع به تغییر کرد و تحت مدیریت Marissa Mayer شروع به بهینه کردن نرم افزارهای تحت موبایل خود نمود اما دیگر دیر شده بود و این تغییر به اندازه کافی در این شرایط بزرگ نبود تا این عقب ماندگی را حل نماید.

منبع: صفحه " لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. " از مجله الکترونیکی ittl.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...