Prince Of Darkness 72 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 با سلام یه شعر قدیمی هست که برای انجمن بیست اسکریپت اختصاصی کردم امید وارم خوشتون بیاد. ببخشید ببخشید قوانینمونو ببخشید ببخشید ببخشید تاپیک هامونو ببخشید ببخشید ببخشید ویرایش هامونو ببخشید ببخشید ببخشید ادغام هامونو ببخشید ببخشید ببخشید تشکر هامونو ببخشید ببخشید ببخشید پاسخ هامونو ببخشید ببخشید ببخشید ریپ زدنامونو ببخشید ببخشید ببخشید باگ گیری هامونو ببخشید ببخشید ببخشید راستچین سازی هامونو ببخشید ببخشید ببخشید سوالامونو ببخشید ببخشید ببخشید جوابامونو ببخشید ببخشید ببخشید کمکامونو ببخشید ببخشید ببخشید پشتیبانی هامونو ببخشید ببخشید ببخشید اخطار دادنامونو ببخشید ببخشید ببخشید ارسالاتمونو ببخشید ببخشید ببخشید خوب این شعر همه میدونن از کجا آب میخوره (از همیشه تلبکار بودن ..... و خوب نتیجه اون همیشه بدهکار بودن مدیران انجمن) امیدوارم خوشتون بیاد و با جنبه باشین و کسی ناراحت نشه. وقتی به راحتی اب خوردن میشه با یک کلیک تشکر کرد چرا الکی تاپیک بزنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 عالی بود . و جالب . شعرش از کیه ؟ منظورم شعر اصلیه نه این دستکاری شدهه magnifyteeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 از چهره تو عکس دگر مي کشم بيست اسکريپت بر تيغ ابرو تو سپر مي کشم بيست اسکريپت يک جاده پيش رويت و خورشيد، پشت سر پاي تو را ميان سفر مي کشم بيست اسکريپت من نوجوان کوچه تنهايي ات شدم چشم تو را هميشه به در مي کشم بيست اسکريپت جاي حصار خاتم اين چهره جديد تابوت يک جوان ِ پسر مي کشم بيست اسکريپت گريانم و حرير لباست غريبه است دست تو را به ديده ي تر مي کشم بيست اسکريپت تقدير هم مزاحم دلدادگان شده فرهاد را به زير تبر مي کشم بيست اسکريپت هرگاه من به واژه تقدير ميرسم پاي تو را به عالم ذر مي کشم بيست اسکريپت در کوچ تو، دو خسته، دو همسايه گم شدند من انتظار آن دو نفر مي کشم بيست اسکريپت آخر تو را به بند غزل مي کشم شبي آن شب تو را به سمت سحر مي کشم بيست اسکريپت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Prince Of Darkness 72 ارسال شده در آذر 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 شعر اصلی واسه قبل از انقلابه و ویدیو سیاه و سفیده و من زیاد هنرمند های اون موقع رو نمیشناسم. ببخشید ببخشید نشناختنامونو ببخشید teethteethteeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 چه همه شاعر شدند . رپر نداریم ؟ happycry(!)(!) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.