رفتن به مطلب

قالب FlatHost برای WHMCS 6 راستچین (بزودی)

Prince Of Darkness

پست های پیشنهاد شده

با سلام

58c0-FlatHost.jpg

داشتم رو قالب flat host برای سایت هاستینگ خودم کار میکردم که گفتم بزار وقتی کاملا راستچین و فارسی شد به همراه دمو انلاین احتمالا بر روی "دمو راستچین" برای شما عزیزان هم قرار بدم خوب تا اینجا که صفحات whmcs راستچین شده فقط مونده صفحات html که راستچین و فارسی بشه و چون دقیقا دمویی که میزارم مثل طراحی سایت خودمه سعی کنید برای استفاده یکم تغییر بدید.

بازم ممنون از <بیست اسکریپت> که با در اختیار گذاشتن قالب، پوسته و اسکریپت ها به ما این امکان و میده که بتونیم خیلی راحت تر به فعالیت هامون در بستر وب ادامه بدیم و بستر خوب، مطمئن، پایدار و دلنشینی رو برامون فراهم کرده.

نمیدونم خارجکی بگم Coming Soon یا بیخیال این مسخره بازی ها بشم و خیلی شکیل، پرابهت و به زبان شیرین پارسی بگم بزودی.

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزودی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

متاسفانه این قالب باگ هایی داره منظورم در قسمت ورود پاپ آپ و چند قسمت دیگر است.و خوب سه راه بیشتر باقی نمی مونه

1- یا قسمت هایی که باگ داره رو یجوری غیر فعال و حذف کنم.

2- یا به همین شکل منتشر کنم یا

3-یکی زحمت بکشه دوباره ریپ کنه یا باگ گیری کنه.

و خوب اگه مدیران محترم انجمن همکاری لازمه رو انجام بدن برای ریپ دوباره یا باگ گیری (رایگان) خوب من میتونم قول بدم یه قالب دیگه برای دبلیو اچ ام سی اس (CluodMe) و یکی قالب Nella Fashion برای PrestaShop بصورت رایگان فارسی سازی و راستچین میکنم.

لینک به دیدگاه

سلام

خوب هر بــــــــــــــــــــــــزودی یه روز از راه میرسه و الان اون روزه

خوب قالبی (flat host) که قول داده بودم رو راستچین کردم البته باید بگم اولین راستچین سازیم بود و برای فونت هم از Tahoma استفاده کردم تا ظاهر کار حفظ بشه و بعضی از قسمت ها فارسی سازی نشده مثل فوتر البته (فارسی سازی نشده ولی راستچین سازی شده) امیدوارم بی دقتی هایم را در راستچین سازی ببخشید.

و بازم ممنون از 20اسکریپت که قالب و ... رو بدون هزینه در اختیارمون میزاره.

دانلود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

جهت ارتباط: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

خوب امروز یا فردا هم لینک دمو را دراختیارتون میزارم.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...