رفتن به مطلب

درخواست ریپ قالب با هزینه

p30rayan

پست های پیشنهاد شده

سلام

کسی از دوستان هست قالب سایت زیر را با صفحاتش برای من ریپ کنه و بصورت صفحات html در اختیارم بذاره

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

هزینه هم اعلام کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کسی از دوستان هست قالب سایت زیر را با صفحاتش برای من ریپ کنه و بصورت صفحات html در اختیارم بذاره

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

هزینه هم اعلام کنید

عرض ادب ؛

اگر دخالت در تاپیک حساب نشه، شما دارید هزینه میکنید که ، بدید به یک طراح براتون قالب طراحی کنید چون این کار از نظر اخلاقی خوب نیست و انشالله هم کسی پیدا نمیشه که اینکار رو بکنه .... چون با اینکار حق اون طراح خورده میشه. و با دزدی هیچ فرقی نداره.

پ.ن. : با عرض پوزش بابت دخالت.

لینک به دیدگاه

نگران نباشید

من کل طرح رو تغییر میدم

فقط از ساختارش میخوام استفاده کنم

نیمخوام همین طرح رو استفاده کنم

استایل و رنگ ها و تصاویر رو خودم عوض میکنم

لینک به دیدگاه

واقعا ریپ کردن کار کثیفی هستش.

الان اکثر قالب های فروشی در مارکت وردپرس و یا همین قالب های دانلودی در بیست اسکریپت نسخه نال شده هستند

دانلود و استفاده از این قالب های نال شده هم کم از دزدی نداره...

افزونه هایی مثل یوزرپرو و گرویتی فرم حتی whmcs و اکثر انجمن سازها دارن به صورت نسخه نال شده استفاده میشن.

به جرات میتونم بگم بیش از 50 درصد وبسایت های ایرانی حداقل یک یا دو افزونه یا پوسته دارن که حکم استفاده ازشون دقیقا برابر استفاده از مال دزدی هستش

لینک به دیدگاه

ریپ حرام است :)

عزیز جان اگه میگید ریپ حرام است شما دارید تعداد بسیار زیادی از سایت ها برنامه های تلوزیونی و ... رو حرام می کنید.چون ریپ یعنی عدم رعایت قوانین کپی رایت و خوب همه میدونیم تو ایران از سایت ها گرفته تا برنامه های تلوزیونی و ... همه همه بدون خرید حق اثر داره ساخته میشه که شامل تعداد زیادی از فیلم های سینمایی و سریال ها که میشه به استفاده از ایده تغییر زنگ صدا بازیگر توسط یکی دیگر از بازیکنان (تغییر زنگ صدای موبایل کارکتر شرلوک هلمز در سریال شرلوک هولمز توسط بازیگر زن فیلم) اشاره کرد.

پس الان این حرف رو نمیدونم تو کشور ما میشه زد یا نه یا مثلا این شرکت هایی که پکیج های گردو پسته و فندق میدن بیرون که حتی کار قفل شکنی برنامه هم توسط خودشون انجام نشده و در کشور هایی مثل (روسیه و چین) انجام میشه و بعد میان یه اتوران میسازن و کلی پول به جیب میزنن که من هنوز موندم چرا این پک ها هم با این قیمت های بسیار زیاد بفروش میرسه و بعد کلی هم لوح تقدیر و سپاس و تشکر میگیرن الان این حرف شما که حرامه ..... من نمیدونم میخواستید جک بگید یا اشتباه تایپیه چون تو ایران این چیزا به قول ترک ها یخ مسن. بله وجود نداره.

اگه اسپم زدم ببخشید.

لینک به دیدگاه

به حرام و حلالش کار نداریم . درخواست ریپ یا اموزشش طبق قوانین مشکل داره . این تاپیک بسته شد .

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...