dadebaran 119 ارسال شده در آذر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1394 عرض ادب ؛ روزی 2 الی 3 ساعت وقت آزاد دارم البته کارهام زیاده ولی خب . کسانی که مایل به استخدام نویسنده هستند ، لطفاً پیام بدند. توی زمینه های گرافیک ، اسکریپت ، قالب و افزونه میتونم مطلب ارسال کنم کاملاً اختصاصی و ترجمه شده توسط خودم از منابع خارجی. تگ های سئو (افزونه) با دریافت هزینه پر میشه ، تگ های معمولی هم بدون هزینه پر میشه شرایط : - تسویه حساب منظم و سر موقع - سقف تسویه هم 5.000 تومان باشه - ارسال حداقل 3 الی 5 تا و حداکثر تا 10 تا در روز هزینه هم به شکل زیر : - مطلب کپی : 200 تومن - مطلب نیمه کپی با عنوان نیمه اختصاصی : 300 تومان - مطلب نیمه اختصاصی با متن نیمه اختصاصی : 1000 تومان - مطلب کامل اختصاصی با ترجمه : توافقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آذر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1394 بیا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. . هم نویسندگی کن و هم محصولاتتو بفروش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.