mory_fun 0 ارسال شده در آذر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 درود قالب لرد فیلم رو نصب کردم ولی با مشکل بالا میاد بعد از هر ویرایشی هم وردپرس بالا نمیاد کلا (صفحه سفید) قالب خوبیه ممنون میشم راهنمایی کنین تا این مشلاتش رفع بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 قالب های ریپ شده همیشه مشکل دارن دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mory_fun 0 ارسال شده در آذر 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 دوست من اگه میشه مشکل رو حل کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آذر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 اولا اگه فایل function.php رو دارین تغییر میدین توجه کنین درست تغییر بدین. دوما فایلاتون رو سعی کنید از هاست ویرایش کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1394 درود . یا آدرس سایت رو لطف کنید بزارید یا اسکرین شات از مشکل یا توضیحات بیشتری که حداقل متوجه بشیم مشکل از چه قسمت است و چه راه حلی باید پیشنهاد کنیم . در ضمن با فعال کردن امکان DEBUG موجود در فایل wp-config.php می تونید خطاهایی که در هنگام سفید شدن صفحه رخ می دهند را مشاهده و اقدامات را مناسب با خطای اصلی انجام دهید . 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mory_fun 0 ارسال شده در آذر 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 8، 1394 درود دوباره متوجه شدم قالب مشکل داره چون با پست دادن و هر کار دیگه صفحه سفید میشه فایل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو ببینین مشکل کجاست ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 8، 1394 درود فایل functions پیش فرض بدون تغییرات قالب جایگزین و نتیجه رو تست کنید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین جهت نمایش اخطار مربوط به مشکل عملی که جناب masih1994 فرمودن انجام بدین و خطای مربوطه رو ارائه کنید تا به علت برسیم. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mory_fun 0 ارسال شده در آذر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 ممنون از شما این لیست خطاها با اینکه فایل رو جابجا کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mory_fun 0 ارسال شده در آذر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 18، 1394 کسی نیست پاسخ بده به من ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده