کامیار 4 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام در سایت بنده نمی دوم مشکل از چی ولی هر فروم جدیدی که می سازم و کدش رو در قسمت کانتکت سایتم میزارم بعد چند دقیقه اون فرومه با اینکه وجود داره و با اینکه کدی که دادم درسته ارور 404 میده حالا من چیکار کنم عایا پلاگین دیگه ای هست که اونو نصب کنم و به خوبی این پلاگین باشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام در سایت بنده نمی دوم مشکل از چیولی هر فروم جدیدی که می سازم و کدش رو در قسمت کانتکت سایتم میزارم بعد چند دقیقه اون فرومه با اینکه وجود داره و با اینکه کدی که دادم درسته ارور 404 میده حالا من چیکار کنم عایا پلاگین دیگه ای هست که اونو نصب کنم و به خوبی این پلاگین باشه ؟ اولا عایا نه دوما میشه کدی رو که در برگه قرار میدین بفرمایین؟ بعد از اون میتونید از افزونه gravity forms استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 اولا عایا نه دوما میشه کدی رو که در برگه قرار میدین بفرمایین؟ بعد از اون میتونید از افزونه gravity forms استفاده کنید ممنون از پیگیرتون [contact-form-7 id=21" title="Contact] کد توسط خود فورم ساخته میشه ممنون از معرفی افزونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 ممنون از پیگیرتون[contact-form-7 id=21" title="Contact] کد توسط خود فورم ساخته میشه ممنون از معرفی افزونه قالبتون چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 افزونه ی که گفتید هم بنده نصب و فعال کردم اما تبی برای ساخت فروم جدید اضافه نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 قالبتون چیه؟ این ادرس سایت بنده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسم قالب بنده هم Privado هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 عجیبم هست چون contact form یکی از فایل هایی که بعد از نصب قالب , قالب درخواست میکنه که حتما نصب و فعالش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 درود شما فرم ساختین!!؟ ID فرم شما در شورت کد 21 هستش . یه فرم بسازید و سپس ID رو تصحیح بفرمائید درست میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seoman 3 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 سلام خواستید دسترسی سایتتون رو از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ارسال کنید بنده درستش میکنم ارادتمند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 سلامخواستید دسترسی سایتتون رو از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ارسال کنید بنده درستش میکنم ارادتمند درود دوست عزیز دریافت دسترسی برای کاربران عادی انجمن مجاز نیست . موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 درود شما فرم ساختین!!؟ ID فرم شما در شورت کد 21 هستش . یه فرم بسازید و سپس ID رو تصحیح بفرمائید درست میشه. سلام این کار چندبار امتحان کردم برای مدتی کار میکنه ولی دوباره همینطوری میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 سلامخواستید دسترسی سایتتون رو از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ارسال کنید بنده درستش میکنم ارادتمند نه عزیز ممنون اکیش میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 خب الان بدون مشکل فعال هست. درصورت آپدیت قالب یا افزونه ممکنه این اتفاق رخ بده ویا درگیری پلاگین ها . موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.