sina_see 1 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام روز بخیر دنبال قالب اماده شبیه این قالب هستم لطفا راهنمایی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام روز بخیر دنبال قالب اماده شبیه این قالب هستم لطفا راهنمایی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب ساده ایه. میه به راحتی براتون درست کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 اگه کمکم کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 اگهه ممکنه برام سایت کامل طراحی کنید هزینشم میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 دقیقا چه امکاناتی از وبسایت می خواهید؟ فکر کنم بشه با گرویتی فرم و پوسته آوادا به رایگان بهترش رو طراحی کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام ممنون امکانات خاصی نمیخوام فقط سایت دو زبانه باشه و بغقیه قسمتها مثل همون سایت که فرستادم باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام من پوسته اوادا رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور باید نصب کنم پوستهای معمولی رو میرفتم به فایل زیپ تبدیل میکردم بعد نصب ولی این پوسته رو باید درون ریزی کنم لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 با سلام پوشه اصلی قالب رو zip و سپس نصب کنید . همچنین افزونه wordpressimporter رو نصب و توسط این افزونه فایل xml قالب رو درون ریزی بفرمائید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 دوست گرامی پوشه اصلی سایت که حدود 27 مگ بود زیپ کردم ونصب زدم تا 100 میاد بعد میپره نصب نمیشه باید چکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 از طریق هاست فایل zip رو در مسیر زیر رو اپلود و استخراج بفرمائید . wp-content - Themes سپس از طریق کنترل پنل وردپرس و بخش پوسته ها قالب رو فعال سازی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seoman 3 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 میتونید هزینه بکنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 اسم هزینه میاد دوستان حاظر میشن teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 سلام با تشکر بله اگه ممکنه سایت برام طراحی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 درود مشخصات سایت و نیازمندی ها رو در قالب یک تاپیک جدید ایجاد و درخواست هاتون رو بنویسید تا دوستانی که تمایل به همکاری دارند با شما در ارتباط باشند. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_see 1 ارسال شده در آبان 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 سلام شب بخیر با تشکر از مدیر ارشد سایت من تاپیک جدید ایجاد میکنم لطفا دوستان همکاری و کمک کنید که من بتونم انشاااله سایت رو بسازم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ThC 0 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 اینو میشه با راحتی خروجی گرفت و یه سیستم هی مدیریت محتوا تبدیل کرد..آموزش ها تو نت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1394 با تشکر از دوستان تاپیک بسته شد. جهت راهنمایی دوست گرامی به تاپیک زیر مراجعه بفرمائید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.