کامیار 4 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 سلام دوستان مشکل اول بنده این بود که چرا قالبش مثل دمو اون قسمت اصلی رو نداره که فهمیدم با ساختن ی برگه و انتخواب برکه به عنون هوم پیج و گذاشتن اون صفحه به عنوان صفحه ی اصلی حل میشه اما ی مشکلی هست که اکثر عکس های قالب نیستند برای مثال در دمو ی پایین ببینید پشت profile عکس داره یا خیلی از جاهای دیگه چرا در سایت من نمیاد اینطوری میاد ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. راستی عایا میشه از این دمو برون ریزی گرفت با برنامه ای تا من مجبور نشم تمامی منوهاشو تغییر بدم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 سلام دارم بررسی می کنم بعضی از عکسا نیستن براتون قرار میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 خب این که عکس های پوسته برات نشون نمیده و نیستن بیانگر اینه پوسته ناقصه دیگه کامل نیست سعی کن از جای دیگه دانلود و تست کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کامیار 4 ارسال شده در آبان 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 خب این که عکس های پوسته برات نشون نمیده و نیستن بیانگر اینه پوسته ناقصه دیگه کامل نیست سعی کن از جای دیگه دانلود و تست کنی سلام دارم بررسی می کنم بعضی از عکسا نیستن براتون قرار میدم سلام با تشکر از پیگیریتون قالب ی مشکلی داره اینکه باید یکبار بعد اکی کردنش تنظیماتش ریست ال کنید تا درست کار کنه مشکل حل شد با تشکر از دوستان لطفا تاپیک رو ببندید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 مشکل خاصی نداره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل بالارو دانلود کن و در روت اصلی سایت قرار بده تصاویر زیر رو هم در قسمت مشخص شده قرار بدید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. عکس ها : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.