irnews 0 ارسال شده در آبان 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1394 مشکلم حل شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irnews 0 ارسال شده در آبان 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟saddepressed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 سلام تو از تابع mail استفاده کردی برای ارسال ایمیل درست بعضی از هاست دهی ها این تابع رو غیر فعال کردن پیشنهاد من اینه که از کلاس phpmailer استفاده کن اگر اشتباه نکنم اسمش همین بود خیلی خیلی راحت میتونی ایمیل رو ارسال کنی به هر شکلی باز مشکلی بود بگو موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irnews 0 ارسال شده در آبان 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 مرسی دوست عزیز ولی من چند تا هاست رو تست کردم جواب نداد . کسی نیست بتونه این فرم رو برایم کامل کنه ؟ از شرمندگیش هم در میام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 سلام روش کار می کنم اگر اوکی شد قرار میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irnews 0 ارسال شده در آبان 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.