Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1394 سلام دوستان آخرین بروزرسانی : 20 مهر 1394 بررسی شده و بدون باگ خاص حجم بکاپ : 52 مگابایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نام کاربری : Admin رمز عبور : 951159 موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4li 0 ارسال شده در تیر 14، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1397 سلام.. من فایل ها رو با اف تی پی انتقال دادم..دقیقا به جای همون public html فایل sql هم ایمپورت کردم.. از مسیر inc دو تا فایل کانفیگ و کانفیگ سیمپل رو ادیت کردم..مشخصات هاست..نام دیتابیس..یوزر و پسورد رو فقط دادم.. با همه این تفاسیر..هنوز موفق نشدم رو دامین سایت رو بالا بیارم.. ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در تیر 14، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1397 در 43 دقیقه قبل، 4li گفته است : سلام.. من فایل ها رو با اف تی پی انتقال دادم..دقیقا به جای همون public html فایل sql هم ایمپورت کردم.. از مسیر inc دو تا فایل کانفیگ و کانفیگ سیمپل رو ادیت کردم..مشخصات هاست..نام دیتابیس..یوزر و پسورد رو فقط دادم.. با همه این تفاسیر..هنوز موفق نشدم رو دامین سایت رو بالا بیارم.. ممنون میشم راهنمایی کنید درود دوست عزیز این بکاب قدیمی شده ضمنا شما فقط باید توی کانفیگ پی اچ پی اطلاعات دیتابیس رو در سه خط اول وارد میکردید کانفیگ سیمپل نباید دست بزنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4li 0 ارسال شده در تیر 15، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1397 در ۱ ساعت قبل، Configer گفته است : درود دوست عزیز این بکاب قدیمی شده ضمنا شما فقط باید توی کانفیگ پی اچ پی اطلاعات دیتابیس رو در سه خط اول وارد میکردید کانفیگ سیمپل نباید دست بزنید به عنوان تست دارم سعی میکنم انجامش بدم.. شما بکاپ بهتری سراغ دارین؟ اونو اصلاح میکنم نتیجه رو میگم..متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4li 0 ارسال شده در تیر 15، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1397 فایل کانفیگ سیمپل رو هم به حالت اول برگردوندم... هنوز موفق نشدم. لازم نیست مث بعضی اسکریپتا دستور اینستال بدیم؟ البته گشتم همچین فایلی نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4li 0 ارسال شده در تیر 18، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1397 سلام... کسی میتونه این مورد رو بررسی کنه؟ فک میکنم اسکریپت سالم باشه..احتمالا یه جای کارو انجام نمیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در تیر 22، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1397 در در 18 تیر 1397 در 12:32، 4li گفته است : سلام... کسی میتونه این مورد رو بررسی کنه؟ فک میکنم اسکریپت سالم باشه..احتمالا یه جای کارو انجام نمیدم یا شما نمیتونید نصب کنید یا هاستتون سازگاری نداره یا........ دسترسی ارسال کنید برسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده