soheil1000 4 ارسال شده در آبان 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1394 سلام وقت بخیر ، دوستان من برای تست چند تا عکس به صورت بندانگشتی قرار دادم تو یه پست اما وقتی روی تصاویر کلیک میکنم این پنجره نشون داده میشه و تصویر رو نمیتونم ببینم . در ضمن من هیچ افزونه ی لایت باکس نصب نکردم و فکر میکنم این که به این صورت نشون داده میشه از خصوصیات قالب باشه ( اگه اشتباه نکنم ) قالب هم صحیفه است . نظری دارید چرا این خطا رو میده ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. الان این قابلیت رو از خود قالب برداشتم و تصاویر رو به صورت عادی وقتی کلیک میکنم تو یه صفحه جدید نشون میده اما بعد یه افزونه لایت باکس نصب کردم باز پنجره ی لایت باکس باز میشه ولی بازم تصویری نشون نمیده . یعنی کلا با لایت باکس مشکل داره ووردپرسم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1394 درود پلاگین های پیشنهادی قالب رو نصب و فعال فرمودین؟ تست کنید . فقط با این قالب این مشکل رو دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.