مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در تیر 27، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 1393 این یک پلاگین ساده و بسیار سبک وردپرس که با با نصب اون، میتونید آدرس wp-admin وردپرس رو به سادگی سفارشی سازی کنید. طبق گفته طراح، این پلاگین میتونه آدرس wp-admin رو از ریشه تغییر بده!!! ولی در تستی که من انجام دادم، این تغییر تنها در هنگام ورود و دسترسی به آدرس های wp-admin و wp-login. در واقع، این پلاگین با افزودن یه سری قوانین بازنویسی (rewrite rules)، تا زمانی که شما آدرس تعیین شده ی جدید رو وارد نکردید، نمیتونید به ادمین وردپرس دسترسی داشته باشید. نحوه کار افزونه، بسیار ساده است. فقط کافیه تا پس از اتمام نصب، به بخش ” تنظیمات > پیوندهای یکتا ” وردپرس برید و در فیلد WP-Admin URL، یک رشته جدید رو برای دسترسی به پنل مدیریت وردپرس، تنظیم کنید. (بنابراین، اگه شما در این فیلد، مثلا نام admin رو ذخیره کنید! از این به بعد برای ورود و دسترسی به پنل مدیریت وردپرس، باید به جای استفاده از wp-admin یا wp-login، از نام مشخص شده در آدرس سایت استفاده کنید.) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
toopdesign 1 ارسال شده در مهر 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1393 جالب و کاربردی بود ضمن اینکه با این افزونه هکرها دیگه نمیتوانند صفحه ادمین را پیدا کنند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 من نصب کردم ادرس جدید هم وارد کردم اما باز wp-admin وارد میکنم میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 درود از افزونه زیر استفاده کنید HC Custom WP-Admin URL باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 سلام . من از افزونه all in one wp security استفاده میکنم . واقعا افزونه خوبیه . هم تغییر ادرس ورود به مدیریت را انجام میده و هم یکسری امنیت ها را برروی سایت اعمال میکنه از جمله : محافظت از فایل ها و عکس هاhuh جلوگیری از شل(angry) جلوگیری از هرگونه حمله heart فعال ساختن کپچا برای ورود - ثبت نام - نظرات eek مدیریت فعال کردن کاربران به صورت دستیwink و از همه مهم تر به زبان فارسی هم هست(V) امکاناتش خیلی زیاد و خوبه . من که راضیم .بیشتر حمله هایی که به سایتم شد را همین افزونه دفع کرد coolhappycryhappy(!)(!) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 یه برنامه که واقعا کار کنه معرفی کنین حجم نتم تموم شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در آذر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1394 یه برنامه که واقعا کار کنه معرفی کنین حجم نتم تموم شد all in one wp security لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده