voltag 590 ارسال شده در مهر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 خسته نباشید . دوستان اگر بخوایم پنل تنظیمات یه قالب رو ازش جدا کنیم و رو یه قالب ک پنل نداره سوار کنیم کار شدنیه ؟ مثلا ی قالب داریم پنل حرفه و زیبایی داره حالا بخوایم همون پنل رو یه قالب دیگه پیاده کنیم . ممنون اگر توضیح بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,276 ارسال شده در مهر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 درود . برای جابجایی پنل تنظیمات ، شما باید تمامی فایل های php و فانکشن و فریمورک مربوط به پنل رو از قالب مبدا به قالب مقصد منتقل کنید که برای این کار در ابتدا شما باید بفهمید کدام فایل و کد مربوط به پنل تنظیمات هست ! که کار زمان بری هست . شما یک بار یک پنل تنظیمات ایجاد کنید ، سپس کد خالص اون رو کنار بگذارید و روی قالب های دیگه سوار کنید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میتونه کمک کنه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مهر 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 خوب طبق اموزش سایت بیگ تم ک انگلیسی هم هست و فقط از تصویر میشه فهمید باید موارد زیر ک تو پوشه فانکشن هست رو انتقال داد ب فایل فانکشن قالب : require_once(TEMPLATEPATH . '/admin/admin-functions.php'); require_once(TEMPLATEPATH . '/admin/admin-interface.php'); require_once(TEMPLATEPATH . '/admin/theme-settings.php'); توی اموزش اینارو جای خاصی گذاشت . از پوسته دوهزار و یازده پیشفرض وردپرس هم استفاده میکرد . اما من تو فانکشن 2 تا قالب ایرانی ک نگا کردم اون جای مخصوص ک گفتم نیست . چندجای دیگه ی فایل فانکشن گذاشتم این کد هارو و تست کردم کار نکرد یعنی بلکل وردپرس رو بالا نمیارود . موندم چ کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.