iran 10 ارسال شده در مهر 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1394 سلام خسته نباشید دوستان نیاز به راهنمایی دارم ممنونم کمک کنید میخوام مطالب یک سایت وردپرس رو کامل انتقال بدم به یه وردپرس دیگه که نیاز دارم تصویر شاخص و حتی عکس های دورون مطلب هم انتقال پیدا کنه!! لطفا بهترین و سریعترین روش رو برام شرح بدید با تشکر فراوان از همتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 25، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1394 سلام فکر می کنم افزونه هایی زیادی در این زمینه باشند آیا به دنبال شان بوده اید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iran 10 ارسال شده در مهر 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1394 سلام فکر می کنم افزونه هایی زیادی در این زمینه باشند آیا به دنبال شان بوده اید؟ افزونه ای که کامل این کارو انجام بده پیدا نکردم لطفا شما یک افزونه معرفی کنید که موارد بالا رو انجام بده ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 درود . هر دو سایت متعلق به خودتون هستند ؟ یعنی به هاست و پیشخوان دسترسی دارید ؟ اگر اینطور باشد با افزونه های بک آپ گیری یا درون ریزی و برون ریزی وردپرس اینکارو بکنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iran 10 ارسال شده در مهر 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 اره جفت مال خودم هستن!! آیا با درون ریزی تصاویر و تصویر شاخص هم انتقال پیدا میکنه؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 بله یک امتحانی بکنید ! توسط افزونه های پشتیبان گیری ، از پست و تصاویر شاخص و رسانه ها بک آپ بگیرید و در سایت دیگرتون درون ریزی کنید . در هر دو سایت برای جابجایی اطلاعات از یک افزونه استفاده کنید تا داده های پشتیبانی و بک آپ به درستی منتقل بشن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iran 10 ارسال شده در مهر 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 بله یک امتحانی بکنید ! توسط افزونه های پشتیبان گیری ، از پست و تصاویر شاخص و رسانه ها بک آپ بگیرید و در سایت دیگرتون درون ریزی کنید . در هر دو سایت برای جابجایی اطلاعات از یک افزونه استفاده کنید تا داده های پشتیبانی و بک آپ به درستی منتقل بشن . میشه یه افزونه که خودتون استفاده کردید و جواب داده به منم معرفی کنید؟؟ اخه من چندتا افزونه بود زدم جواب نگرفتم.. راستی یه نکته : وردپرس جدید کاملا متفاوت هست این مشکلی پیش نمیاره؟؟ من فقط میخوام مطالب با تصاویرشون ارسال بشن همین!! ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iran 10 ارسال شده در مهر 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1394 ممنون از این همه توضیح که دادید اما چند سوال: 1. این افزونه ریستور داره آیا ؟؟ (نصب کردم فقط سه بخش برای پشتیبان گیری داشت، ریستور رو باید از کجا انجام بدم؟؟) 2. کدوم جدول های تنها مال مطالب و تصاویر مطالب هستند که فقط از آنها برای انتقال به سایت جدید پشتیبان بگیرم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.