mlove 1 ارسال شده در مهر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 1394 سلام من وقتی میخوام عکسی رو با استفاده از wp easy upload اپلود کنم ارور زیر رو میاره! The uploaded file could not be moved to /home/shajweb/public_html/blog/wp-content/uploads/2015/10/IMAGE6358037251077160031.jpg. Please check the folder and file permissions . لطفا راهنماییم کنید و چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در مهر 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 1394 کسی نمیدونه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 1394 درود . داخل متن ارور ذکر شده که افزونه به دلیل عدم دسترسی نمی تواند فایل شما را داخل فایل منیجر منتقل کند . دسترسی یا همان پرمیژن مسیر و پوشه هایی که در متن ارور هست را بررسی و تصحیح کنید . 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در مهر 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 1394 درود . داخل متن ارور ذکر شده که افزونه به دلیل عدم دسترسی نمی تواند فایل شما را داخل فایل منیجر منتقل کند . دسترسی یا همان پرمیژن مسیر و پوشه هایی که در متن ارور هست را بررسی و تصحیح کنید . آخه واس بعضی از سایت ها اینجوریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 1394 آخه واس بعضی از سایت ها اینجوریه درسته چون همه ی سایت ها از یک سرور و هاست نیستند. نوع کانفیگ های سرور هاستینگ ها می تونه با همدیگه فرق داشته باشه! به هر حال کاری به سرور و هاست نداریم . چیزی که مشخصه اینه که افزونه دسترسی لازم رو جهت فعالیت نداره . اگر داشت که ارور نمی داد . داخل سایت طراح افزونه یک سرچ بزنید شاید باشه (البته در صورتی که پرمیژن ها رو چک کردید) 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده