labour 106 ارسال شده در مهر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1394 بازی (شوالیه آرخام)Batman: Arkham Knight یک بازی بسیار خارق العاده است که آخرین نسخه سری استودیو Rocksteady هست که به بازار آمده است. در سال ۲۰۰۹بازی Batman: Arkham Asylum به بازار آمد و گیمرهای طرفدار این بازی به این بازی خارق العاده افتخار می کردند،پس از این Rocksteady از بازی with Batman: Arkham City رو نمایی کرد که یکی از بهترین بازی های سوپر هیرویی بود که تا آن زمان ساخته شده بود.و هم اکنون (شوالیه آرخام)Batman: Arkham Knight است که قرار است دوباره Rocksteady را به اوج برساند. همه تا آخر عمرشان ثابت باقی نمیمانند و Rocksteady هم از این قضیه مستثنی نیست،به همین دلیل این استودیو اعلام کرده که آخرین سری بتمن Arkham Knight آخرین سری Batman: Arkham خواهد بود و این نوع بازی های سریالی و مجموعه ای در قالب هیروی دیگری ادامه خواهد یافت. برای دیدن ادامه این خبر جذاب به صفحه " لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. " مراجعه نمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1394 یک چنتا نظر هم بدید لطفا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1394 سلام پست دومتون اسپم هست میتونستید در پست اول بگید من تا حالا با این بازی، بازی نکردم اما یکی از دوستانم هر وقت باهاش حرف میزنم از این بازی تعریف می کنه لطفا سیستم مورد نیاز بازی هم بنویسید و با تشکر از اخبار جدیدتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1394 سلام پست دومتون اسپم هست میتونستید در پست اول بگید من تا حالا با این بازی، بازی نکردم اما یکی از دوستانم هر وقت باهاش حرف میزنم از این بازی تعریف می کنه لطفا سیستم مورد نیاز بازی هم بنویسید و با تشکر از اخبار جدیدتون سیستمش اگه خبر کاملو ببینید درباره همه سریهاش و احتمال اومدن سری جدید و زمان اومدن سری جدید و نام احتمالیش توضیح دادم...برای نوشتن سیستم مورد نیاز حدود 5 تا بازی هست که تو رفرنس ترجمه کردم نبود وگرنه اضاف می کردم. خیلی ممنون بابت نظر..یه سری هم به سایت ما بزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.