• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
voltag

مشکل در انجمن ساز ویبولتین

9 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام و وقت بخیر . من اسکریپت انجمن ساز ویبولتین نصب کردم ، بعد نصب پوشه install رو حذف کردم ولی بجز صفحه اصلی انجمن هر صفحه ای دیگه رو بخوای باز کنی ارور 404 میده حتی به admincp هم نمیتونم وارد شم . ممنون میشم یه نگاهی بندازید و نظراتتونو بگین و بفهمیم مشکلش از چیه .

ادرس سایت :

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

 

چه نسخه ای رو نصب کردید ؟

تنظیمات مسیر انجمن رو در هنگام نصب به درستی وارد کردید؟

 

پیشنهاد میکنم یکبار دیگه نصب کنید و تنظیمات مربوط به سایت و مسیر اون رو با دقت وارد کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 بار نصب کردم هر 3 بارش با همین مشکل روبرو شدم .

نسخه ای که من نصب کردم :

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

موقع نصب 2 کادر بودند که ادرس سایت رو اتوماتیک وارد شد بود و بصورت

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

وفکر نکنم نیاز به تغییرش بوده باشه گیج شدم دیگه :sadsmiley:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت کاربران . به هرسختی بود ویبولتین رو نصب کردم :( بعد از نصب یه استایل به این صورت سایت در میاد که نباید اینطور بشه :

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بنظمر اینطور ترکیب بندی و نمایش ندادن عکسا مربوط میشه ب فایل استایل که شامل عکس و فونت و این چیزاست اما من اونو درست و سر جای دقیقش گذاشتم بازم نمیدونم مشکل از کجاست ممنون اگه دوستان نظر بدن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

الان در مرورگر فایر فاکس کلیک راست کنید و روی گزینه Inspect Element کلیک کنید می بینید که بسیاری از تصاویر و فایل های CSS در جای خود نیستند

 

فایل قالب رو در جای اشتباه ریختید

 

فایل قالب رو به ادرس زیر ببرید

 

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب الان تو پوشه images پوشه ای بنامstyle نیست . یه پوشه هست بنام style_generatorکه شامل یسری تصاویر هست . اگه بخوام پوشه استایل رو اینجا بریزم فایل های تصویریشو بریزم یا کل پوشه ؟ تو اموزش های مرجع استایل هم ذکر نکرده بودن پوشه استایل رو کجا بریزی ی چندتا گفته بودن تو پوشه image بریزی درسته . الانم مشکل همینه نمیدونم دقیق باید کجا باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود .

 

در ویبولتین هر قالبی یک نوع آدرس دهی مخصوص به خود رو برای فراخوانی تصاویر و فایل هایش دارد . این آدرس توسط طراح قالب مشخص می شود که اکثرا در روت انجمن ساز تنظیم می شود .

 

مثلا forum.site.ltd/images

 

اما برخی قالب ها هم هستند که فایل های مربوط به استایل بندی اونها در یک پوشه ی مخصوص قرار میگیرد . مثلا : forum.site.ltd/thememy0/images

 

که در مثال دوم منظور از thememy0 همون پوشه ای هست که فایل های قالب باید داخل آنجا قرار گیرند تا فراخوانی شوند .

 

شما هر قالبی رو که می خواهید نصب کنید به آموزش اون قالب هم دقت کنید که باید فایل رو در روت انجمن قرار بدید یا در پوشه ای خاص .

 

تمامی قالب های ویبولتین به یک صورت نیستند .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون مسیحا توضیحت خیلی خوب بود . ولی اکثرا یا همهی استایل هایی ک تو سایت vbiran و wikivb هست توضحیاتش نوشته فایل استایل رو مسیر images قرار بدین اگرم نگفتن منظورشون همون در صورتی ک من چندتارو تست کردم مشکل داشت . حالا اگر توضیحی نبود چطور باید فهمید ک فایلش رو باید کجا قرار داد . اون دوستی ک گفت از Inspect Element مروگر استفاده کنی هم جالب بود اما یکم توضیح بیشتر میخواستمم . ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معمولا قالب های ویبولتین دارای یک فایل xml هستند و یک پوشه ی حاوی فایل های مورد نیاز قالب .

 

شما باید محتویات این پوشه رو داخل روت انجمن آپلود کنید و از حالت فشرده دربیارید .

 

اگر هم توضیحاتی نبود باید فایل xml رو باز کنید ببینید قبل از آدرس دهی عناصر چه نامی وارد شده . در صورتی که قبل از عناصر در این فایل چیزی نبود باید فایل ها رو داخل روت انجمن آپلود کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.