labour 106 ارسال شده در مهر 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1394 طبق شعار این غول موتورهای جستجو یعنی گوگل:"ما می خواهیم همه چیز شما باشیم"،دو دستگاه هوشمند ،دو دستگاه استریم و تبلت و یک ورژن جدید از نرم افزار اندروید را معرفی نمود، امروز هم با اخبار تکنولوژی ittl در خدمت شما دوستداران این مجله هستیم! " We can be your everything" یعنی ما می توانیم همه چیز شما باشیم،خلاصه تر بگوییم گوگل میخواهد دنیا را بگیرد!و برای این منظور قدمهای پرقدرتی را برداشته و در هر حیطه ای پاگذاشته پرچمدار شده است. ادامه خبر را در صفحه رویای گوگل : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از سایت اخبار تکنولوژی ببینید!:54::54: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1394 سلام شما انگار اصلا سخنان مدیران 20اسکریپت رو نشنیده میگیرید واسه تبلیغات دو راه هست 1.با هزینه 2 کاربر فعال باشید البته این به این معنی نیست که از فردا بیاید اسپم بدید لطفا رسیدگی کنید [MENTION=496]masih1994[/MENTION] باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1394 درود. دوست عزیز استارتر . تا کنون چند مورد بهتون گوشزد شده که در این نوع تاپیک گذاری دقت کنید . اگر قصد انتشار مقالات رو دارید ، خواهشا تنها یک لینک به مطلب قرار دهید آن هم با عنوان "منبع" . لینک های اضافی پاک شدند . اما بار بعد در صورت تکرار ، تذکر یا اخطاری در کار نخواهد بود و دسترسی شما به انجمن مسدود خواهد شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 سلام باشه.ممنون از تذکر اطلاع نداشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 من می تونم زیاد خبر بزارم تو انجمن خبرامم ترجمه شده و تازه هست میتونم مطلبمو نیمه تموم بزارم؟و لینک بدم به عنوان ادامه مطلب؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 سلام شما انگار اصلا سخنان مدیران 20اسکریپت رو نشنیده میگیرید واسه تبلیغات دو راه هست 1.با هزینه 2 کاربر فعال باشید البته این به این معنی نیست که از فردا بیاید اسپم بدید لطفا رسیدگی کنید @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باتشکر بله حرفتون متین اما حالا اجباری هم نبود به آقا مسیح هم خبر بدیا.یه بار گفتی گرفتم..چون من وقتی پاسخ به متنام میدید ایمیل دریافت نمیکنم متوجه نشدم اصلا بهم پاسخ هم دادید! تو پرشین تولز که از اینجا خیلی پربازدید تره ایمیل میاد موقع پاسخ اما من با وجود زدن تیک دریافت ایمیل هیچی واسم نمیاد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 با سلام عزیز من برای ویرایش تاپیک دسترسی تدارم برای همین به جناب مسیحا اطلاع دادم در مورد من می تونم زیاد خبر بزارم تو انجمن خبرامم ترجمه شده و تازه هست میتونم مطلبمو نیمه تموم بزارم؟و لینک بدم به عنوان ادامه مطلب؟ خیر باید مطلب رو کامل بنویسید و به عنوان منبع به سایت-تون لینک بدید در خصوص تو پرشین تولز که از اینجا خیلی پربازدید تره ایمیل میاد موقع پاسخ اما من با وجود زدن تیک دریافت ایمیل هیچی واسم نمیاد بنده با مدریت صحبت میکنم درکل از خبر های تازه و داغ-تون هم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 خواهش می کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 با سلام عزیز من برای ویرایش تاپیک دسترسی تدارم برای همین به جناب مسیحا اطلاع دادم در مورد خیر باید مطلب رو کامل بنویسید و به عنوان منبع به سایت-تون لینک بدید در خصوص بنده با مدریت صحبت میکنم درکل از خبر های تازه و داغ-تون هم ممنون حرفتون درست اما اگر من خبر کامل بزارم اینجا با توجه به کپی بودن این خبر با سایت خودم گوگل یا من یا شما رو به علت کپی برداری پنالتی می کنه.امیدوارم درکم کنید خب مجبورم این شکل بزارم که کپی نباشه هم شما خبر دارید تو این انجمن و هم من بازدیدمو بهتر می کنم... من میتونم اخبارمو وقتی اینجا میزارم یک چنتا تغییر بدم که گوگل اونارو به عنوان کپی نبینه...و اونوقت یک لینک به عنوان مشاهده کامل خبر بزارم... خب منو درک کنید.خبر کامل بزارم اینجا انگار سایت خودم هیچی توش نزاشتم و دارم خبرامو مستقیم میزارم تو 20 اسکریپت! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1394 درود. در رابطه با دریافت ایمیل باید تنظیمات اشتراک در پست هاتون رو بررسی کنید و روی دریافت فوری ایمیل تنظیم کنید. در مورد سئو که فرمودید ما بحثی نداریم. ما به قرار دادن لینک های زیاد از طرف شما ناراضی هستیم. حدود چند خط قرار بدید از خبر رو و یک لینک ادامه مطلب فقط به همون پست قرار بدید. فقـط یک لینک اون هم به همون مطلب. نیازی به درج کامل نیست فقط تعداد و نوع لینک رو دقت کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در مهر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 18، 1394 ok,thanks لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.